Stella Polaris // Boganmeldelse // Myriam H. Bjerkli

Goodiebox // November 2019

Goodiebox

Reklame

Go With The Glow

November måneds goodiebox var længe undervejs. Goodiebox er netop flyttet, og de havde store vanskeligheder med at få boxene sendt ud, så mange har ventet længe. Der er jo ikke andet at gøre, end at slå koldt vand i blodet altså! Jeg forstår ikke helt dem der skal brokke sig over at det tager længere tid. Goodiebox har været så gode til at komme med opdateringer, og undskyldninger for at vores boxe ikke kom til tiden. De gjorde en kæmpe indsats, så pust med maven altså <3

GO WITH THE GLOW hedder månedens box, og jeg tænkte YES, så må der være noget glimmer/dimmer og/eller highligter 😀Goodiebox, Goodieboxdk, Goodiebox danmark, Krummeskrummelurer, Krummeskrummelurer.dk, krummes krummelurer, Go with the glow, Men der blev jeg altså lidt skuffet.. Ikke fordi tingene denne gang er dårlige. Jeg havde bare lige sat næsen op efter noget andet 😉 Men det kender I sikkert godt. Til gengæld er der lækkerier i taskestørrelse, så du kan have dem med til julens fester. Lidt duft, lækre vipper og skøn læbestift. Noget til rynkerne, til håret og en cleansing foam. Goodiebox, Goodieboxdk, Goodiebox danmark, Krummeskrummelurer, Krummeskrummelurer.dk, krummes krummelurer, Go with the glow,

ModelCo – Bullet Lipstick (Rhubarb). Vejl. uds.pris 149 kr. Full size.

SMUK farve. Det er lige mig med de der mørke varme nuancer. Troede godt nok den var mere brunlig i det, men den er rødbrun. Varm og lækker. Ikke det der postkasserød, men varm og – synes jeg – forførende 😉 Blød på læberne – kender ikke holdbarheden endnu dog.Furr – 3D Faux Mink Lashes. Vejl. uds.pris 126 kr. Full size.

Jeg er SÅ dårlig til falske vipper. Ville ønske at jeg mestrede denne fine kunst, for det kan indimellem sætte et virkelig smukt punktum på en flot makeup. Men det gør jeg altså ikke… Derfor er jeg så glad for at mine egne er vokset godt med serum, og så elsker jeg når de får deres lille lashlift. Men disse er virkelig smukke. De er håndlavede, har 3D fiber teknologi, er vegan-venlige, latexfri og kan bruges op til 10 gange.

Carven – Dans Ma Bulle Eau De Parfum. Vejl. uds.pris 725 kr. for 100 ml. Her er 10 ml.

Vi har før fået en parfume fra Carven – som jeg mindes det, var det ikke lige min duft. Denne her er sød, og feminin, og skal helt sikkert bruges. De skriver: Det sidste touch til dit Frozen-kostume? Muligvis denne blomsterboble – Dans Ma Bulle Eau de Parfum fra Carven. En quirky flaske fuld af frugtig og sprudlende friskhed. Topnoterne er litchi og roser, blandet med pæonernes blomstrende finhed. Duftens hjerte er sukkermandler. En sensuel og chic duft til enhver anledning. Og så er jeg vild med at det er sådan en slank lille ting med rulle. Nemt at have med, og at påføre uden at spilde lækre dråber.

Rabens Saloner – Tie Dye Scrunchie. Vejl. uds.pris 129 kr. Full size.

Scrunchier, vil forevigt (sammen med Hanne Boel og Sko & Torp) minde mig om min tid som juniorholdsgymnast i HGU! Jep – jeg har lavet virkelig meget gymnastik mens jeg var teenager 😉 Og det var lige i den tid hvor scrunchies var mega populære – og vi fik dem selvfølgelig syet, så de passede til vores outfit… SÅ smart. Men det var nu før de hed noget så smart som de gør i dag 😉 Den er lidt stram synes jeg – men den kan nok sættes ovenpå et elastik som i forvejen er i en knold? Som pynt – tænker jeg.

de-CURE – No Lift – Instant Correcting Serum. Vejl. uds.pris 625 kr. for 30 ml. Her er 10 ml.

De skriver: Et high-tech, ekstremt fugtgivende, anti-aging vidunder! Så er baren ligesom lagt… “Instant correcting serum, der mindsker fine linier og rynker på et splitsekund – og sikrer, at porer og hudens struktur forbedres markant.” Den kan bruges på ren hud før ELLER efter fugtighedscreme. Dén glæder jeg mig til at forsøge mig med.

Rituals – Velvety Smooth Cleansing Foam. Vejl. uds.pris 110 kr.  for 125 ml. Her er 30 ml.

Jeg har haft flere forskellige produkter fra Rituals, og fælles for dem alle er, at de dufter himmelsk. Mange blomsterdufte, har jeg haft. Denne Velvety Smooth Cleansing Foam lavet med lotus og ingredienser fra Moringa-træet (som er kendt som Mirakel-træet), er en blød sæbefri skum, du påfører i ansigtet og massérer ind i huden og skyller efter med vand. Jeg kan lige forestille mig, på søndag – 3. søndag i advent. Lækker duft i ansigtet efter rens – stearinlys og åbne adventskalender, med en skøn og velduftende kop kaffe. Det bliver et JA TAK herfra.

Ønsker du dig en månedlig box med selvforkælelse? Tjek det her – den koster 169 incl. forsendelse. Der er ingen binding, så du kan opsige dit abb. når som helst. Men – måske bliver du afhængig… Det er som at have fødselsdag 12 gange om året 😉

Goodieboxen er modtaget med henblik på anmeldelse. Det er altid min helt uforbeholdne mening du får. Jeg bliver ikke betalt for at skrive dette indlæg, og har ingen økonomisk interesse i mine indlæg. Jeg skriver om det jeg har lyst til og som jeg finder interessant og i tråd med bloggens temaer. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stella Polaris // Boganmeldelse // Myriam H. Bjerkli