Begynderheld // Boganmeldelse // Kate Clayborn

Held i Uheld // Boganmeldelse / Kate Clayborn / Lyttet på Mofibo

Boganmeldelse

Reklame

Titel: Held i uheld

Forfatter: Kate Clayborn

Serie: A chance of a lifetime 2. Nr. 1. er Begynderheld

Forlag: Flamingo Books

Genre: Kærlighed, venskab, NA.

Udgivet: Oktober 2019

Antal sider: 315

Læst som: E-bog på Mofibo. Men også modtaget af forlaget.Held i Uheld, Kate Clayborn, Kate Clayborn Held i Uheld, A Chance Of A Lifetime, Anmeldelse, Boganmeldelse, Krummeskrummelurer, Krummeskrummelurer.dk, Krummes Krummelurer, Anmeldereksemplar, Flamingo Books, Flamingo, Held i Uheld med Kate Clayborn, Fra Bagsideteksten:

Da Zoe Ferris vinder i lotteriet, siger hun op. Hun er led og ked af jobbet som skruppelløs virksomhedsadvokat, og tynget af dårlig samvittighed beslutter hun sig for at råde bod, så godt hun kan. Zoe er især ked af den måde, hendes firma behandlede O’Leary-familien på, da en af familiens sønner døde, men hun finder hurtigt ud af, at den reserverede Aiden O’Leary ikke har brug for – eller ønsker – hendes undskyldning. Der er til gengæld noget helt andet, hun kan hjælpe ham med. Aiden ved, at det er skørt at spørge sin families værste fjende om at spille sin falske forlovede. Men det er hvad han har brug for, hvis han skal gøre sig håb om at kunne overtage den lejr, som han vil købe til minde om sin afdøde bror. Hvad Aiden ikke forventede, var, at Zoe også ville være sjov og hjertevarm, og at de ville blive tiltrukket af hinanden. Inden længe går det op for ham, at han er ved at falde for den kvinde, han havde svoret aldrig at tilgive.

**********************************************************************************

Zoe siger ja til at være Aiden’s falske forlovede. Ingen af dem havde gennemtænkt det. At skulle se ud som om man er forelsket, røre hinanden og alligevel vide at det bare er en leg, kan være utroligt svært. Og det bliver det da også for de 2, når de hver weekend iklæder sig det falske smil, og Zoe den falske forlovelsesring. Men på den anden side kommer man også utrolig tæt på hinanden når man er dømt til at være sammen nonstop. Men de lover sig selv (og hinanden) at de kun skal ses i weekenderne! Ikke i hverdagene.

“”Det ville være en skam helt at opgive det. Du er fucking klog.” Jeg ser på ham med et smil, der opstår øjeblikkeligt og spontant på en måde, som det normalt gør, når jeg er sammen med ham. Jeg rødmer garanteret helt ned i mine støvleklemte fødder. “Det driver mig til vanvid,” tilføjer han. Der er noget ved hans stemme, der fortæller mig, at han ikke mener en irriteret form for vanvid. Han mener samme slags vanvid, som jeg følte i morges i køjesengen. Den samme slags vanvid, som jeg følte, da han smilede til mig henne ved svævebanen. Den samme slags vanvid, jeg følte, da han rørte min hud. Han møder mit blik, og vi holder øjenkontakten i et kort, lidenskabeligt sekund, før han rejser sig og tager en stor metalspand omme bag den træstamme, han sad lænet op ad. Det var ikke engang gået op for mig at den stod der.”

Men selvfølgelig opstår der følelser når man deler et lille værelse, og skal være tæt op ad hinanden i mange timer hver weekend. Og bare bilturen derop…

Vi hører også rigtig meget til Aiden og hans familie i bogen. Om hvad der skete med hans bror, og hvor tæt forbundne de var da de var yngre. Og hører naturligvis hvorfor det er så vigtigt for ham, at kunne overtage lejren hvor de har tilbragt så mange timer sammen. Og hvad han vil bruge den til.

“Og jeg ved ikke, hvad det er, der sker, da hun lader hænderne falde igen. Jeg ved ikke, om det er trætheden eller det adrenalinchok, jeg fik, da jeg vågnede ved lyden af, at hun så hurtigt og forpustet kom tilbage, eller måske er det det, at jeg nu ved, hvordan Zoes latter – hendes ægte, spontane latter – lyder, men før jeg kan nå at tænke over, hvad det er jeg gør, tager jeg et skridt hen mod hende, og rækker hånden frem. Jeg lader fingrene følge den rødmen, der stadig er at se øverst på hendes kindben, lader dem glide hen over den bløde hud for at føre en lok hår om bag hendes øre. Og – åh, fuck. Jeg har rørt ved hende nogle gange før, men de kan stadig tælles på én hånd – en udregning, jeg rent faktisk har lavet en søvnløs nat i ugen, der er gået. Men jeg har aldrig rakt hånden frem for at røre hende på den her måde, bare for min egen fornøjelses skyld, bare for at mærke hendes hud mod min. Det tager ikke mere end et sekund, eller måske to eller tre, for min hånd at bevæge sig hen over hendes ansigt og mærke hendes kildrende hårstrå mellem mine fingre, men det er nok til at få hende til at glemme at trække vejret og rødme endnu mere.” 

Det er Laura Drasbæk der taler når historien handler om Zoe og vi følger med fra hendes øjne. Den mandlige del er indtalt af Peter Pilegaard. Det er så lækkert at det ikke er den samme oplæser til begge roller. Og, især Laura’s stemme, er jeg helt vild med. Den er rolig og fin (og utrolig sexet når den skal være det 😉 ) og man lever sig virkelig ind i historien. Det er ikke sidste gang jeg hører en lydbog. Men jeg skal altså sidde ligeså stille i bilen, eller flette stjerner når jeg hører lydbog. Ellers glemmer jeg at koncentrere mig, og flyver væk i andre tanker. Men det er utroligt afslappende og næsten terapeutisk, at sidde med stjerner og bare lytte.

Selvom det selvfølgelig lyder dumt at skrive at Kate Clayborn skriver godt når jeg nu har lyttet 😉 Gør jeg det alligevel. Let, og humoristisk. Med kant og finurligheder. Romantisk og forførende. Kærlig og herlig. Jeg er fan, og håber virkelig at Flamingo overvejer at udgive alle hendes bøger på dansk. Og nu venter jeg bare med længsel på den næste bog i A Chance Of A Lifetime-serien, der jo må handle om den tredie veninde – Greer. Bring it – jeg er klar <3

Der er også 5 hjerter ud af 5 til begynderheld. OG der er 5 ud af 5 til Mofibo også <3 <3 <3 <3 <3Held i Uheld, Kate Clayborn, Kate Clayborn Held i Uheld, A Chance Of A Lifetime, Anmeldelse, Boganmeldelse, Krummeskrummelurer, Krummeskrummelurer.dk, Krummes Krummelurer, Anmeldereksemplar, Flamingo Books, Flamingo, Held i Uheld med Kate Clayborn, Bogen er modtaget i gave. Jeg har lyttet den på mofibo. Jeg bliver ikke bedt om, ej heller betalt for at skrive dette indlæg. Jeg skriver om det jeg har lyst til og som jeg finder interessant og i tråd med bloggens temaer. Det er altid min helt uforbeholdne mening du får. Jeg har ingen økonomisk interesse i bloggen. 

2 kommentarer

 • Skide god anmeldelse. Kunne være jeg skulle samle den op i boghandelen. Godt nytår 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Krummes Krummelurer

   Tusind tak. Det lyder som en god idé. Den er virkelig bare så god, vend endelig tilbage og fortæl hvad du synes. 😀 Også godt nytår til dig.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Begynderheld // Boganmeldelse // Kate Clayborn