Jagten // Boganmeldelse // Elle Kennedy

Goodiebox // December 2019 // From Me to Me

Goodiebox

Reklame

From Me to Me

December måneds goodiebox, bliver hermed først anmeldt, når januar næsten er på vej. Men jeg ved også, at der er mange der først har fået deres box sent – deriblandt mig. 😉 Jeg ved de kæmper hos Goodiebox, og arbejder hårdt på at få tingene på ret køl, og de er super søde til at komme med opdateringer, og svare på mails.Goodiebox, Goodiebox.dk, Goodiebox Danmark, Krummeskrummelurer, Krummeskrummelurer.dk, Krummes Krummelurer, Benefit, Benefit Cosmetics, Benefit Badgal Bang, Manna Kadar, Niré Beauty, Jorgobé, Lip scrub, Lippit Love Lip Scrub, Scrub mask, Meller & Russel Simply Essentials, Hair mask,Den sidste box for 2019 er From Me to Me – De skriver selv:

Yourselfishness (n) At prioritere og passe på dig selv – og ikke altid lade andres behov komme foran dine egne. Grundlæggende betyder det bare at give dig selv et øjeblik til at genoplade, slappe af, stoppe op for brændstof, så du er i stand til at gøre alle de ting, du har brug for hver dag. [yoo r-sel-fish-ness]

Mellor & Russel Simply Essentials Monoi de Tahiti Hair Mask. Vejl. uds. pris 37 kr. for 150 ml. Her er 75 ml.

En god hårmaske går man aldrig helt fejl af. Og det er, nu jeg tænker over det , lang tid siden mit hår har været i den gode sags tjeneste – altså en hårmaske. Så det må vidst være en af de kommende dage, jeg skal forkæle det. Det er en fremragende fugtighedsgiver og giver næring og gendanner dit hårs vitalitet. Msken arbejder intensivt og effektivt mod skadelige påvirkeninger af sol go vind. Og så skulle den dufte lækkert af en tropisk cocktail. Dét ved I vidst alle, at jeg sætter umådelig stor pris på 😉

Benefit Cosmetics. BADgal Bang! Mascara. Vejl. uds.pris 320 kr. for 8,5 g. Her er 4,0 g.

Har jeg nogensinde fortalt at jeg er lidt en mascara-kind-a-girl? Forstået på den måde at jeg har 2-3 mascaraer jeg ALTID vender tilbage til. Den ene af dem er Benefit They’re Real. Den er god fordi den fordeler vipperne, gør så de syner længere og de ser virkelig kunstige ud. Altså på den gode måde! Lange og lækre. Den skulle give massiv volumen og har en tyngdekraftsbekæmpende formel, der indeholder luftpartikler; et af de letteste kendte materialer afledt af rumteknologi (Okay det lyder egentlig ret spøjst.. 😉 ) Den har gummibørste, som jeg elsker, og der står at man kan blive ved med at bygge på, så jeg er meget spændt på at se hvad den kan. Jeg har ikke hørt om den før. Har I?

Niré Beauty. Plush Powder Brush. Vejl. uds.pris 125 kr. Full size.

I ved jeg ELSKER den sidste pensel vi fik fra Niré Beauty, og den er i min holder med daglige pensler. Jeg har ikke øjenskygge på hver dag, men når jeg har, er den i brug. Så denne lækre powder brush, skal også står her. Den har bløde og syntetisk børstehår, der skulle blande pulver og bronzers problemfrit for et øjeblikkeligt, airbrushed look. OG – for at det ikke skal være løgn, så er denne børste her lavet specielt til OS! Hvor cool er det ikke lige. Jeg er vild med glimmeret der er i skaftet.

Manna Kadar Lippie Love Lip Scrub. Vejl. uds.pris 160 kr. Full size.

Jeg har haft en enkelt lip scrub – og jeg var ikke fan, den kunne smages på læberne lang tid bagefter, og det var ikke en god smag.. Så jeg havde glædet mig til at prøve denne her, for ind imellem har læberne godt af, lige at få en lille scrub. Det er en blid sukker scrub, som man kommer på enten tørre eller våde læber, og gnider forsigtigt for at fjerne døde hudceller. Den smager bare af sukker, og er på ingen måde hverken klistret, kedelig, irriterrende eller på anden måde dårlig. Jeg er fan!

Jorgobé Refreshing Scrub Mask. Vejl. uds.pris 198 kr. Full size.

Et 2-i-1-renseprodukt. Forfriskende ansigtspeel og dybderensende ansigstmaske. Sorte jojoba peelingkugler der  fjerner de døde hudceller, fedtstoffer og urenheder, mens abrikoskerneolie og sheasmør beskytter huden og efterlader den ren og blød. Jeg har en håndcreme fra Jorgobé, der også indeholder små korn man kan mærke når man kommer produktet på huden, de smelter lynhurtigt væk, og er et fantastisk produkt. Jeg kan næsten ikke vente med at få prøvet denne her. Lækkert.

Alt i alt, er det altså en knaldhamrende lækker box, Goodiebox slutter året af med. WAUW siger jeg bare. Jeg kan bruge det hele!Goodiebox, Goodiebox.dk, Goodiebox Danmark, Krummeskrummelurer, Krummeskrummelurer.dk, Krummes Krummelurer, Benefit, Benefit Cosmetics, Benefit Badgal Bang, Manna Kadar, Niré Beauty, Jorgobé, Lip scrub, Lippit Love Lip Scrub, Scrub mask, Meller & Russel Simply Essentials, Hair mask,Hvis du har fået lyst til at modtage en månedlig selvforkælelsesbox, kan du tjekke det hele ud her!

Den koster 169 kr. incl. fragt. Du kan søge øverst på bloggen, hvis du vil se tidligere boxe jeg har modtaget.

Boxen er modtaget med henblik på anmeldelse. Jeg bliver ikke betalt for at skrive dette indlæg, og du får altid min helt ærlige og uforbeholdne mening. Jeg har ingen økonomisk interesse i bloggen, og skriver om det jeg har lyst til, og som jeg finder interessant og i tråd med bloggens temaer.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jagten // Boganmeldelse // Elle Kennedy