Goodiebox // December 2019 // From Me to Me

Maui Moisture Shampoo og Conditioner.

Reklame

Maui Moisture Lightweight Hydration + Hibiscus Water Shampoo og Conditioner, (hold da op, det er en lang undertitel 😉 ) har boet i min bruser, siden jeg modtog produkterne i september. Jeg har ikke så meget hår, og derfor har jeg produkter til virkelig lang tid. Og det er først nu, at shampoo’en er tom. Det er noget lidt andet med conditioneren. Men det vender jeg lige tilbage til 😉Maui, maui moisture, shampoo, krummeskrummelurer, Krummes Krummelurer  Da jeg fik muligheden for at teste disse produkter slog jeg til med det samme. For det første, havde jeg hørt virkelig godt om produkterne fra andre, og så synes jeg simpelthen de er det smukkeste ! De er farverige, og fuldstændigt uimodståelige. Altså hvis du spørger mig. De dufter fantastisk og er lækre at bruge. De ser jo fulstændig appetitlige og indbydende ud. De skrev til mig på instagram, at de faktisk er blevet nødt til at skrive på produkterne : Please don’t drink me 😉 Bare for en sikkerheds skyld.

Jeg bruger egentlig ikke så tit conditioner, eller måske hver 2. eller 3. gang jeg vasker hår, så der er altid stor forskel på hvornår jeg får brugt conditioner / shampoo op.

Denne conditioner er meget tyk i konsistensen – og meget lækker. Men den er ret svær at få ud af flasken. Jeg opgav til sidst, og måtte herefter tage hele låget af, og banke det ud. Det ødelægger det en lille smule for mig. Det skal helst være let. Og derfor har jeg ikke brugt den så tit som jeg gerne ville.

Men produkterne lever ellers fuldt op til mine forventninger, og især shampooen kunne jeg sagtens forestille mig at købe igen. Jeg har jo så også conditioner til en flaske shampoo mere 😉 Og den kan selvfølgelig også bruges til alle andre shampooer.

Den serie jeg har modtaget er god til at give fugt til håret, men uden at tynge mit fine skandinaviske hår. Og den er duften af sommer, med vandmelon og passionsfrugt.

Du kan bl.a. købe Maui produkter i Matas.  Shampooen finder du her. Conditioneren her. De koster 119,95 stk. Der er flere forskellige slags, alt efter hvad du søger til netop dit hår.

Produkterne er modtaget med henblik på anmeldelse, men det er altid min helt uforbeholdne mening du får. Jeg bliver ikke betalt for at skrive dette indlæg, og har ingen økonomisk interesse i bloggen. Jeg skriver om det jeg har lyst til og som jeg finder interessant og i tråd med bloggens temaer. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Goodiebox // December 2019 // From Me to Me