Dream Maker 3 // Boganmeldelse // Audrey Carlan

Goodiebox // Januar 2020

Goodiebox

Reklame

Me, Myself and I

Denne gang har Goodiebox sendt forskellige boxe ud. De har taget udgangspunkt i din beautyprofil, og samlet de produkter, du har brug for. Med unikke egenskaber, som blandt andet giver næring, fugt, beroliger, blødgør og giver huden energi og god udstråling.Goodiebox, goodiebox.dk, Krummes krummelurer, krummeskrummelurer.dk, anmeldelse, goodiebox Danmark Jeg er desværre ikke stødt på andre boxe, end magen til den jeg selv har modtaget. Men sig endelig til, hvis du har modtaget en anden, det er jeg nysgerrig på 😀

Generelt set, synes jeg månedens box er ganske fin. Der er flere ting, som jeg sagtens kan se mig selv bruge i hverdagen.

Er du blevet nysgerrig på at modtage en box ?

Én gang om måneden, kommer der en box ind ad døren, fyldt med kærlighed og gode budskaber. Med produkter der gør din hverdag nemmere, smukkere og giver hår eller hud glød og udstråling.  169 kr. incl. levering. Tjek det ud her, hvis du har lyst  ❤️
Goodiebox, goodiebox.dk, Krummes krummelurer, krummeskrummelurer.dk, anmeldelse, goodiebox Danmark Zarkoperfume. Purple Molécule 070,07. Vejl. uds.pris 800 kr. for 100 ml. Her er 5 ml.

Jeg ved, at mange er en sucker for Zarko parfume. I’m not one of them… Sorry… Jeg synes i princippet duften er helt ok. Men man kan ikke komme så lidt på, at den ikke er kraftig alligevel (hvis det giver mening?). Jeg får næsten ondt i hovedet, hvis jeg er i nærheden af nogen der bruger den… Jeg ved godt! at jeg nok er ret alene her, men det er bare sådan det er. Jeg troede faktisk at det bare var den ene jeg har – Pink Molécule – men efter jeg duftede til denne her, må jeg nok bare erkende, at disse parfumer ikke er for mig. Inspireret af udsprungne blomster og skandinaviske somre, lyder den jo ellers temmelig tillokkende.

de_CURE. no. PUR3. Nourishing Booster Serum. Vej. uds.pris 855 kr. for 30 ml. Her er 8 ml.

Serum booster der giver din hud glød og balance. Stimulerer hudens kollagen produktion og efterlader din hud mere ensartet. Brug den under din dagcreme. Jeg bruger serum hver dag – både til om natten og om dagen (2 forskellige), så denne her, kommer jeg da også til at afprøve. Det bliver dog først til en omgang til nat – for jeg må lige se hvordan min hud reagerer. Jeg har nemlig prøvet, at serum kan få min hud til at fedte mere end hvad der er pænt.. Om jeg så må sige 😉 Men glæder mig til at få den afprøvet.

Naobay. DETOX Oxygen Light Cream. Vejl. uds.pris 209 kr. for 50 ml. FULL SIZE

Antioxidanter og en lethed, der fugter din hud uden at fedte – det lyder jo ret lækert. Grøn te, hindbær og aloe vera, beskytter tilsammen huden mod forurening. Og så dufter den tilmed godt! Ind på hylden med den, så den kan blive en del af hverdagsrutinen. Glæder mig til at få den prøvet ordentligt.

GLOV. Moon Pads. Vejl. uds.pris 51 kr. FULL SIZE

DEM GLÆDER JEG MIG TIL at prøve. Det er jo kun et par måneder siden, vi i Goodiebox fik en klud, i samme materiale, som efter sigende skulle kunne fjerne makeup bare med vand.! Og ved I hvad. Dét kan den bare! Og man skal hverken gnide eller skrubbe. Bare gøre kluden våd, og den fjerner selv vandfast mascara. Mega fan! Min klud er allerede vasket et hav af gange. Så disse to her kommer da bare med i maskinen næste gang jeg vasker, så de er klar til at bruge, og jeg er sikker på de er ligeså fantastiske som kluden. De er miljøvenlige og mega behagelige og bløde. De kan vaskes på 30 g. Disse kan du, udover vand, også bruge med tonic, rens og olie. HEP!

DeBa. Hands & Nails Cream Balm. Vejl. uds.pris 30 kr. for 50 ml. FULL SIZE

Bortset fra at jeg næsten ikke kunne få det papir af, (det der sørger for at man kan se at produktet ikke er brugt), så dufter den vanvittigt godt. Både til hænder og negle og neglebånd. Indeholder macadamia olie og 10Q, der giver velduftende, velplejede hænder <3 Lige til at have med i tasken. Stille på natbordet, på jobbet eller bare… alle steder 😀

Bioderma. Hydrabio H2O. Vejl. uds.pris for 250 m. 119 kr. Her er 100 ml.

Denne skulle efter sigende, være verdens første og eneste dermatologiske micellar water, der hjælper med at opbygge huden. Den kan bruges både morgen og aften, og skulle fjerne din makeup og samtidig give huden et fugtboost. Generelt er jeg vild med Bioderma – men jeg har kun prøvet de lyserøde slags. Dem er jeg glad for, så mon ikke også jeg bliver det for denne her? Ingen duft.

Desuden en kode til at få Viapalay på prøve i 2 mdr.

Og så får I lige et af Goodiebox’s #yourselfishness hacks med:

Drik to liter vand om dagen for at forblive hydr… haha, who are we kidding? Bare omgiv dig selv med noget vand! Dans i badet gør underværker. Date en Vandmand (stjernetegnet, ikke en rigtig vandmand, det ville bare være underligt). Husk at forkæl dig selv med lidt is (Is tæller vel også som vand, ikke?) 

Jeg er egentlig, alt i alt, ret begejstret for Januar måneds goodiebox. De fleste produkter kommer direkte på hylden, og skal til at være en del af den daglige rutine. Jeg vender gerne tilbage, hvis du er nysgerrig på, hvad jeg synes når jeg har brugt produkterne i en længere periode. Bare sig til ❤
Goodiebox, goodiebox.dk, Krummes krummelurer, krummeskrummelurer.dk, anmeldelse, goodiebox Danmark Goodieboxen er modtaget mhp. anmeldelse. Jeg bliver ikke betalt for at skrive dette indlæg, og har ingen økonomisk interesse i bloggen. Jeg skriver om det jeg har lyst til, og som jeg finder interessant og i tråd med bloggens temaer. Det er altid min helt uforbeholdne mening du får.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dream Maker 3 // Boganmeldelse // Audrey Carlan