Hjerter, strenge og andre ting der kan gå i stykker / Boganmeldelse / Jacqueline Firkins

Mofibo //

Reklame

Mofibo

Jeg var så heldig til Bogforum, at jeg kom i kontakt med Mofibo, og endte med at modtage en e-reader en uges tid bagefter. Og jeg har brugt den rigtig meget. Og meget mere end jeg egentlig havde regnet med.Mofibo, ereader, krummeskrummelurer, krummeskrummelurer.dkUdover at den er let at have med, den intet fylder, og vejer endnu mindre, er den let at læse på. Den er let at søge nye bøger på. Den er let at have i hånden, ligegyldigt om du står op 😉 ja, det hænder at jeg står op og læser 😉 Man kan jo læse ALLE steder 😉 Om man sidder, eller ligger i sengen. De smarte knapper gør det desuden let at bytte om, om du vil bladre med højre eller venstre sideknap – alt efter hvilken side du f.eks. ligger på i sengen, eller om du vil bruge højre eller venstre hånd til at skifte side med.Mofibo, e-bog, lydbog, reader, e-reader, krummeskrummelurer, krummeskrummelurer.dkDerudover, så skulle den også være formidabel til at læse på i solen. Nu har det jo kun været vinter, imens jeg har haft min – så det må komme når vi når varmere grader.

Det der så har overrasket mig rigtig meget er, at jeg er blevet rigtig glad for lydbøger. Og jeg har dælme lyttet til en del efterhånden. Førhen kunne jeg ikke rigtigt koncentrere mig om at lytte – jeg skulle altid lige nå at tænke over en masse andre ting også, og så havde jeg måske ikke hørt de sidste 5 minutter. Jeg opdagede så i december, at hvis jeg flettede julestjerner, så gik det som en leg. Det har så udviklet sig til, at jeg også kan lytte mens jeg går, kører bil, bager eller laver mad. Ja sågar aftenrenserutinen på badeværelset kan sagtens udføres med lydbog i ørerne.Mofibo, e-reader, ebog, lydbog, krummeskrummelurer, krummeskrummelurer.dkSå jeg har også lært noget om mig selv. Eller ihvertfald har jeg måske vænnet mig til det at have noget i ørerne.

Jeg er mega fan. Og det smarteste af det hele er jo, at hvis jeg f.eks. går 2×20 min. til og fra arbejde, med lydbogen, kan jeg bare skifte over til e-bog når jeg kommer hjem, hvis jeg hellere vil læse. Den husker hvor du er kommet til.

I perioder har jeg svært ved at sove, selvom jeg er stagetræt! Men der er så smart en funktion hos Mofibo, at man kan stille den til at slukke om f.eks. 10, 15 eller 20 min. (hvis man tror man er faldet i søvn 😉 ) og så husker den jo så hvor den er kommet til, så skal du måske bare lige bladre 5 min. tilbage. Ulempen er blot… hvis bogen er så god og spændende, at man ikke kan falde i søvn 😉 Been there, done that 😉

Min ældste teen, sagde en dag til mig. MOR – du skal bare lære én ting. Læse en fysisk bog, og have en anden bog på som lydbog – se dét ville være praktisk.. Men det går nok ikke 😉Mofibo, ereader, ebog, lydbog, askehave, forbandet blod, krummeskrummelurer Den første lydbog jeg gav mig i kast med var Jakob Melander’s Askehave serie, der er en mofibo original. Og den slugte jeg bare rådt, der imellem julestjernerne i december. Man kan også sætte hastigheden lidt op, hvis man har lyst. Jeg har, næsten fra start, haft den på  1,25 højere. Men jeg lærte i sidste uge af Frk. Tines Krimitanker, at man sagtens kan sætte den højere – måske lyder det som en lille mus 😉 Men man kan sagtens følge med alligevel. Og jeg er vild med at man bare kan skifte på 0,1 hvis man igen vil høre langsommere.

Man ser det nok ikke 😉 Men her hører jeg lydbog den anden dag, da jeg gik en lang tur ved vandet. Lydbog i ørerne,  var perfekt, da jeg havde hovedpine og ikke orkede at åbne en bog <3Der er kun en ulempe for mig… Jeg når at høre/læse mange flere bøger, end jeg kan nå at anmelde… Men jeg skal også huske, at det er for sjov jeg læser. Og det skal blive ved med at være sjovt.

Og så kan man jo bare drømme lidt om de lækre orange hørebøffer der kendetegner Mofibo. Her sammen med skønne Maria – Book-a-rest, fra Bogforum 2019.Mofibo, bookarest, Maria, bogforum, hørebøffer, lydbogE-readeren er modtaget af Mofibo. Jeg har modtaget et gavekort på 3 mdr. til Mofibo, men indtil videre kører jeg blot på mit eget abonnement. Jeg bliver ikke bedt om, ej heller betalt for at skrive dette indlæg. Jeg skriver om det jeg har lyst til, og som jeg finder interessant og i tråd med bloggens temaer. Det er altid min helt uforbeholdne mening du får. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjerter, strenge og andre ting der kan gå i stykker / Boganmeldelse / Jacqueline Firkins