Chancen // Boganmeldelse // Elle Kennedy

Goodiebox // Marts 2020

 Reklame

Goodiebox

Goodieboxprisen 2020

 

Goodiebox Danmark, goodiebox.dk, krummeskrummelurer, krummeskrummelurer.dk, Krummes Krummelurer, goodieboxprisen 2020, Karmameju, Aurelia, Rituals, Så er det tid til at vælge netop det produkt, du synes fortjener at vinde Goodieboxprisen 2020. Prisen er til ære for alle danske kvinder, der følger “the yourselfish way of living”. Prisen uddeles i samarbede med Danish Beauty Award og Goodiebox’s medlemmer.

Så tid til DIG! Et me-time-moment, lad dig indhylde i dufte, sig pyt, og nej til andre, tag dybe vejrtrækninger og sæt dig selv først. Det er faktisk ok.

Goodiebox Danmark, goodiebox.dk, krummeskrummelurer, krummeskrummelurer.dk, Krummes Krummelurer, goodieboxprisen 2020, Karmameju, Aurelia, RitualsRituals. The Ritual of Sakura Foaming Shower Gel. Vejl. uds.pris 75 kr. Full size

Lige præcis denne fra Rituals, er min yndlings af alle de shower gels jeg har prøvet fra dem. Den er frisk og feminin, og dufter vidunderligt af kirsebærblomster. Lavet med økologisk rismælk, og den unikke teknologi forvandler gelen til silkeblød, rensende skum. Denne er jeg stor fan af. Vidste du i øvrigt, at ris er et symbol på happiness i Asien?

Roze Avenue. Glamorous Volumizing Dry Shampoo. Vejl. uds.pris 199 kr.  Full size.

Tørshampoo er altid velkommen her. Jeg har ellers fundet min yndlings, som jeg køber hos min frisøg Sett’ n’ Style i Horsens, men derfor kan man jo altid prøve nyt. Denne her øger tekstur og fylde i dit hår, ved at absorbere olie og urenheder. Ultra let vægt og ikke-tørre formel, skulle give en forfriskning. Husk at ryste godt, og spray med 15-20 cm. afstand. Jeg bruger den altid i hårbunden, og i siderne, hvor mit hår bliver utrolig hurtigt fedtet. Dufter dejlig friskt ihvertfald, det ved I jo, er det vigtigste for mig 😉

Aurelia. Revitalise & Glow Serum. Vejl. udspris 595,- for 30 ml. Her er 15 ml.

Skulle give en ensartet hud, og hindre aldringstegn. Hurtigt absoberende serum af 100 % ren, bioorganisk botanik. Baobab der er rig på omega 3, 6 og 9, giver nyt liv til huden, mens hibiscus og opstrammende kigelia africana bekæmper oxidativt stress. Du skal blot bruge 2 dråber, og gnide ind i huden som alt andet serum. Jeg synes den har en syntetisk duft, så jeg er ikke helt fan..

Karmameju. Blaze Power Potion 03. Vejl. uds.pris 179 kr. Full size.

En aromaterapeutisk roll-on med dynamiske, økologiske og effektive ingredienser, som djævlens klo, arnica, menthol og kamfer. Det skaber en varm/kold fornemmelse på huden. Den beriger og nærer huden naturligt, og nakkespændinger, hovedpine og ømhed lindres. Den er let at have med i tasken, fordi den ikke rigtigt fylder noget, og med roll-on-kuglen, risikerer du heller ikke at noget flyder ud i din taske. Dufter godt, jeg kan mest dufte mentholen.

Essence. To The Moon And Back Eyeshadow Palette. Vejl. uds.pris 32 kr. Full size.

Var ikke med i min box, men har hørt at vi alle får en i næste box. Der har vidst været en fejl på, så folk har modtaget en palette der var i stykker. Jeg tænker så, at min nok er pakket efter de fandt ud af det – så jeg glæder mig til næste måned. I ved vidst godt at jeg, helt generelt, er ret vild med produkter fra Essence. Der skulle være 10 farver i, med både matte og skinnende skygger.

N.A.E. Repairing Shampoo Bar. Vejl. uds.pris. 49 kr. Full size.

Moderne og hyped’ sag. Ikke imponeret. Ej, jeg ved det ikke. Men jeg har ikke tænkt mig at prøve den. Faktisk. Det minder alt for meget om gammeldags håndsæbe, og det bliver simpelthen for besværligt, synes jeg. Og så synes jeg heller ikke den dufter særlig godt… Sæben er økologisk, af 100 % naturlig oprindelse, plastfri, bionedbrydelig, vandreduceret og selv indpakningen er genanvendelig. Man kan både gnide det direkte ind i håret, eller skumme det op i hånden først. Oliven- og basilikum ekstrakter renser og blødgør håret.

Viaplay værdikode til 2 måneder.

Alt i alt en ok box, ikke den bedste, synes jeg – men det er jo bare MIN mening. Jeg glæder mig dog både til shower gel fra Rituals og tørshampooen fra Roze Avenue. Og også lidt til at prøve den Power Potion fra Karmameju.

Har du fået lyst til at prøve din egen box? Så tjek det hele her. 

Goodieboxen er modtaget mhp. anmeldelse. Jeg bliver ikke betalt for at skrive denne anmeldelse, og har ingen økonomisk interesse i bloggen. Det er altid min helt uforbeholdne mening du får. Jeg skriver om det jeg har lyst til og som jeg finder interessant og i tråd med bloggens temaer. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Chancen // Boganmeldelse // Elle Kennedy