Giv slip + Hold Ud // Boganmeldelser // Amy Daws

HEVI Sugaring

Hevi Sugaring

Reklame

Jeg har, for flere år siden, skrevet et indlæg om HEVI Sugaring. Dengang jeg prøvede det første gang til en messe. For et godt stykke tid siden, fik jeg mulighed for at indgå et samarbejde med dem, og jeg har skrevet en del om det på instagram siden da. Jeg har endda et højdepunkt, hvor man kan se hvordan jeg bruger deres roll-on produkter – Tjek her, hvis du vil se med 

Fordelen ved sugaring i forhold til alm. voks, er bl.a. at man her kører produktet på MOD hårene, og hiver stripsen af MED  hårene. Det gør altså at der er mindre smerte forbundet med det, fordi du hiver med hårenes groretning. Selvfølgelig kan man lige mærke det, men det gør ikke ondt.HEVI, HEVI sugaring, sugaring Der findes alm. sugaring, som man kan varme op i enten microovn, eller en tilhørende varmer. Så bliver det helt varm og medgørligt. Så bruger man en spatel til at komme produktet på f.eks. sit ben, og sætter herefter en strip på. Man kan sagtens komme voks på så man kan komme flere strips på ad gangen – det letter behandlingen.HEVI, HEVI sugaring, sugaringMan kan også bruge roll-on metoden. Den varmer hurtigere op, er ret let at have med at gøre, og jeg synes det er lettere – ihvertfald til benene. Man kan blive medlem og få sine roll-on produkter tilsendt hver 3.,4., 5., 6., eller 8. uge, alt efter hvordan det passer dig bedst. Førhen har man fået en ny patron + 20 nye strips – det er netop lavet om, så man fremover får 10 strips med, fordi de fik tilbagemeldinger på at 20 var lige rigelig nok 😀

Som noget helt nyt, er prisen sat yderligere ned, så du istedet for 129 pr. gang, giver 99,- MEN, som abonnement er der også 10%, så prisen bliver kun 89,10. Der er selvfølgelig stadig fri fragt. Desuden kan du nu også modtage spatel sugaring på abonnement, og også få 10 % rabat.

3 gange om året, kommer der en særlig gave med i månedspakken Her fra uge 43 får man en bøtte med Kollagen Boost fra Natur Drogeriet.HEVI, HEVI sugaring, sugaringMed alderen nedbrydes kroppens naturlige kollagen niveau, hvilket betyder at huden bliver mindre spændstigt og fast. Ved at tage et kollagen tilskud booster du huden indefra og mindsker rynker, appelsinhud og giver generelt en styrket og flottere hud.

“Collagen Boost” fra Naturdrogeriet var nomineret til årets danish beauty award, men vandt desværre ikke. HEVI, HEVI sugaring, sugaring, Kollagen, collagenboost, naturdrogeriet,
Mange har vidst hørt om kollagentilskud på forskellig vis, jeg har endnu ikke prøvet, men den bøtte jeg har fået med, dufter af kakao, så jeg glæder mig til at se om det kan noget.
Sidste gang fik vi som abonnementsgave, den skønne og kølende Aloe Vera gel med i pakken.Aloe Vera, HEVI, HEVI sugaring, sugaring
Udover sugaringprodukter, findes der også en virkelig dejlig Scrub, som jeg elsker at bruge. Den er god at benytte dagen før du påtænker at bruge din sugaring. Der er en Powder på shoppen, som jeg bruger lige inden jeg går igang – for at sikre mig at huden er helt tør, inden jeg starter. Så er der deres Body Balm, som jeg bruger lige efter jeg har brugt sugaring. Det er økologisk Macadamia olie, økologisk Aloe Vera og Panthenol. Macadamia olien blødgør, samt styrker og opretholder hudens eget fedtstof. Aloe Vera og Panthenol fugter din hud i dybden og virker både genopbyggende og beroligende.HEVI, HEVI sugaring, sugaring, scrub, aloe Vera, body balm
Du kan købe produkterne enkeltvis, eller som sampakker, med alt du skal bruge. Og så kan du selvfølgelig tanke op på både sugaring og tilbehør, som spatler, strips, sugaring og plejeprodukter, præcis når du har lyst.
Hvis du endnu ikke er medlem, kan du sagtens blive det nu, og stadig få en bøtte kollagentilskud. Derudover er der mange andre fordele ved at blive medlem.
**************************************************
* Du får 10 % på alle produkter på dit abonnement. Også plejeprodukter.
* Gratis fragt
* 10 nye strips ved hver levering
* Der er ingen binding, og du kan derfor opsige dit abonnement any time
* Du bestemmer selv hvor ofte du ønsker at modtage produkter
***************************************************
Som I kan læse, er jeg fan! Og jeg har haft et par veninder på besøg der har prøvet det på armen, præcis som jeg selv gjorde for nogle år siden. Og de synes heller ikke det gør ondt 😀
*******************************************
*******************************************************************************************

Produkterne er modtaget mhp. anmeldelse. Jeg bliver ikke betalt for at skrive dette indlæg, og har ingen økonomisk interesse i min blog. Jeg skriver om det jeg har lyst til, og som jeg finder interessant og i tråd med bloggens temaer. Det er altid min helt uforbeholdne mening du får. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Giv slip + Hold Ud // Boganmeldelser // Amy Daws