Noget for noget // Boganmeldelse // Sophie Kinsella

Den ægte vare // Boganmeldelse // Erin Watt

Boganmeldelse

Reklame

Titel: Den ægte vare

Forfatter: Erin Watt

Forlag: Flamingo

Genre: Kærlighed / venskab / familie

Udgivet: December 2020

Antal sider: 375 / lydbog ca. 11 timer.

Lyttet Mofibo 

Den ægte vare, Erin watt, Elle Kennedy, Jen Frederick, When it’s real, kærlighed, fake boyfriend, anmeldelse af Den ægte vare, Erin Watt anmeldelse, anmeldelse, Flamingo, flamingo books, krummeskrummelurer, krummeskrummelurer.dk, boganmeldelse, boganmeldelser på nettet, bøger på Instagram, bøger jeg læser, bøger jeg anbefaler, Christina Rand, anbefalFra bagsideteksten:

Mød Oakley Ford, verdensberømt popsanger, en teenagestjerne med millioner af kvindelige fans… og en rastløs ballademager. På overfladen har han alt, men hans privatliv ligger i ruiner, han er løbet tør for musikalsk inspiration, og paparazzierne har en fest over hans udskejelser. Oakleys pladeselskab beslutter sig for, at det er tid til en intervention, og de er klar med en løsning: en makeover af hans image, fuldendt af en falsk kæreste, der kan overbevise hele verden om, at Oakley har slået sig til ro.

Når 17-årige Vaughn Bennett ikke arbejder som tjener, passer hun sine mindre søskende, og hun er lige præcis den “almindelige pige”, som Oakleys image så desperat har brug for. Vaughns familie sidder hårdt i det økonomisk, så hun indvilliger modstræbende i at spille hans kæreste. Og hvad så hvis Oakley er opblæst og øretæveindbydende – det er jo ikke, fordi de kommer til at falde for hinanden for alvor… vel?

*********************************

Oakley er bare en af de der popstjerner, som alle piger falder for. De har plakater på væggene, deres mobilcovers er med ham på, han bliver lyttet til 24/7, og de falder alle sammen i stimer over ham. Men han har mistet pusten. Han kan slet ikke finde sit musikalske jeg, og er gået helt i stå. Så da hans manager finder Vaughn til ham, ved han faktisk ikke helt hvad han skal tænke. Okay, han kan da godt gå med til det. Igen. For han har netop fake-datet før – men det gik ikke så godt. Han blev udskammet, da de slog op, fordi alle var rasende på ham. Men han kan da godt give det et forsøg.

“Et eller andet sted på nettet vil billederne få overskriften: Oakley Ford har hænderne fulde på natklub. Er han allerede på vej væk fra den nye kæreste? Heldigvis er det hurtigt overstået og så er vi på vej ud til de ventende biler. “W bliver vildt jaloux, når han hører om vores aften,” siger Carrie. Vaughn, som går ved siden af mig, bliver anspændt. En kvalmende tanke melder sig. Forestillede hun sig, at det var W der kyssede hende? Da hun lænede sig op ad mig på klubben, tænkte hun så, at det var W? Da hun lagde min hånd mod sin talje, var det så i tankerne W, der lagde hånden der? Jeg havde ingen planer om at kysse Vaughn igen i aften. Claudia har sikkert allerede fået et flip over det første. Men Vaughn skal altså ikke køre herfra uden at vide præcis, hvem det er, der kysser hende. Det er ikke hendes wannebe, hueklædte hipster-kæreste. Det er mig. Oak Ford. “Hey.” Jeg får fat i hende, før hun når at sætte sig ind ved siden af Kiki. “Nå ja, vi skal tage afsked i fuld offentlighed.” Hun skubber lidt hår væk fra ansigtet. Bag os kan jeg høre kameraerne klikke. Blitzlys oplyser hendes ansigt hvert halve sekund. Hun ruller med øjnene, hvilket kun gør mig endnu mere rasende. “Smil til kameraerne, baby. Det er jo dit job, ikke?” “Jeg er ikke din baby,” knurrer hun. “Jo, i år er du.” Der kommer et vredt glimt i hendes øjne. Alle de varme følelser, der opstod i garderoben, bliver skyllet ud i toilettet nu,men jeg kan alligevel ikke holde min åndssvage kæft. Hver gang jeg åbner munden, lukker jeg lort ud. “Kys mig, som om du ikke kan få nok af mig.” Jeg lader min hånd glide gennem hendes hår og får hendes hoved lagt lidt på skrå. “Så er vinklen bedre. Og med tunge denne gang. ” Med min mund få millimeter fra hendes standser jeg bevægelsen. “Og hvad hedder jeg så, baby?” Nu er der forvirring i hendes blik. “Oakley Ford.” Jeg bliver vildt glad. “Det er mig.””

Vaughn ved udemærket godt hvem Oakley er, men hun er ihverfald…  ikke en af hans største fans. Hun bor med sin søster og mindre søskende, arbejder og tager sig af dem alle sammen. De sidder hårdt i det, da de har mistet deres forældre, og må klare sig igennem som de kan. Så da hun får tilbudet om at være Oakleys fake kæreste, er hun lidt i tvivl. For de kan virkelig godt bruge pengene. Men hun har faktisk allerede en kæreste. En rigtig kæreste, som hun er ret glad for. Og problemet er, at hun skal skrive under på en klausul, og IKKE må nævne at det er et fake forhold de har. Så hun skal helt reelt slå op med sin ægte kæreste. Og date en som hun ikke bryder sig synderligt meget om.

“Når man føler sig inspireret, kan der ske noget på et splitsekund. Mens jeg venter på Vaughn, får jeg hurtigt kradset en masse tekst ned. Jeg sletter en hel del igen, men får nogle linjer sat sammen til noget, der ligner en sang, som jeg viser til K. Jeg trommer nogle beats mod bordkanten, mens han overvejer teksten. “Hmm, ikke så tosset.” Han nynner et par akkorder. “Måske lidt op i tempo i C-stykket. Sådan her…” Han lægger notesblokken fra sig på konsollen og demonstrerer. Jeg synger første vers til den rytme, og det lyder perfekt. Vi smiler til hinanden. Vi har fået godt gang i gryderne, og resultatet er det rene guf. At samarbejde med ham, er præcis, som jeg havde forestillet mig. Han får mig til at føle mig godt tilpas, selv når han stiller nærgående spørgsmål. Som for eksempel da han spurgte, hvornår jeg sidst er blevet bevæget af en sang, en hvilken som helst sang. Han fortæller mig personlige ting, også om sine fiaskoer, og hans mod gør mig modigere.”

Og ja… det er ikke let, og går heller ikke så godt. Eks-kæresten er jaloux. Og det bliver Oakley faktisk også… For selvom Vaughn ikke må se sin (nu) ekskæreste, så ses de i starten lidt i smug, men selvfølgelig kun for at tale om deres brud.

Det går naturligvis som det går med det her med fake-kæresteri, og selvom det er åbenlyst helt fra starten, så er sådan en kærligheds histore jo altid skøn at læse. Og der sker mange spændende og uforudsigelige ting undervejs <3

Ved du egentlig godt at Erin Watt er to forfattere der skriver sammen under pseudonym? Det er fantastiske Elle Kennedy og Jen Frederick, som begge er til New Adult, erotik og romance. Og deres samarbejde kom i stand, efter Jen læste med og gav feedback på Off-Campus serien.

Og jeg er vild med deres skrivestil. Jeg har ikke læst noget af Jen Frederick endnu, men jeg kan søge bøgerne frem på engelsk, så jeg må da kaste mig ud i det. Men derimod er alle Elle Kennedy´s bøger blevet slugt råt herhjemme. Også gerne på engelsk, det betyder intet.

Der er 4 hjerter ud af 5  ❤❤❤❤ til Den ægte vare. Jeg synes det var forvirrende at der hele tiden blev læst twitter beskeder op, mens jeg lyttede til bogen. Det er ikke fordi de ikke er vigtige i forhold til alt det vi hører, og som de begge kan se andre skriver om dem. Men jeg synes det blev for meget. Om det havde været anderledes, hvis jeg havde læst bogen istedet for at lytte, kan jeg ikke sige, men jeg tænker måske jeg kunne ha sprunget en del af det over. Jeg kan til gengæld rigtig godt lide, at vi får det hele fra begge deres pow, det gør historien mere levende. Når det så er sagt, så er bogen både sød, romantisk, hyggelig og en rigtig kærestehistorie. Og hvis du er Elle Kenndy eller Erin Watt-fan, må du absolut også kaste dig ud i denne.Den ægte vare, Erin watt, Elle Kennedy, Jen Frederick, When it’s real, kærlighed, fake boyfriend, anmeldelse af Den ægte vare, Erin Watt anmeldelse, anmeldelse, Flamingo, flamingo books, krummeskrummelurer, krummeskrummelurer.dk, boganmeldelse, boganmeldelser på nettet, bøger på Instagram, bøger jeg læser, bøger jeg anbefaler, Christina Rand, anbefalBogen er modtaget mhp. anmeldelse, men det er altid min uforbeholdne mening du får. Jeg bliver ikke bedt om, ej heller betalt for at skrive dette indlæg. Jeg har ingen økonomisk interesse i bloggen, og jeg skriver om det jeg har lyst til og som jeg finder interessant og i tråd med bloggens temaer.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Noget for noget // Boganmeldelse // Sophie Kinsella