Det sidste søm // Boganmeldelse // Stefan Ahnhem

Krimimessen 2021

NORDEUROPAS STØRSTE KRIMI-FESTIVAL 2.-3. APRIL 2022

Så venner. Nu er der faktisk ikke længe til, at det igen er den bedste årlige krimiweekend i Horsens. Du synes måske ikke det er længe siden at jeg sidst var helt oppe at køre over det? Nej, men det er også næsten rigtigt. For sidst vi var afsted var nemlig d. 9. og 10. oktober 2021 – så det er kun ½ år siden. Og det er jo fordi den der corona, hærgede helt vildt, da det rigtigt skulle ha været 😀 Men – gør det noget, spørger du så? NEJ, jeg glæder mig da helt vildt! Og det er også en af grundene til, at jeg ikke var såååå ærgerlig over, at jeg ikke lige kunne få Bogforum til at du sidste år – jeg vidste at der snart kom en ny krimimesse.

Men i den anledning, vil jeg bare sige, at programmet for krimimessen 2022, bliver løsladt på Horsens bibliotek d. 22. februar fra kl. 16, hvor der vil være kaffe, og snak med andre krimientusiaster. Fra kl. 16.30 kan det ses direkte på Youtube. Arrangementet er gratis, men du skal huske at hente en billet. Du kan se meget mere her, samt hente billetten.  

Husk også at følg Krimimessen på både facebook, og instagram, hvor de deler med os, hvem der kommer og andre spændende nyheder.

Det som jeg glæder mig rigtig meget til, er at møde en masse søde læsere. Forfattere, jeg har skrevet med i årets løb, forlag som jeg jævnligt er i kontakt med, og ikke mindst en hel flok søde bloggere, som jeg både skriver med og ses med jævnligt. Særligt er vi en lille gruppe, der har fået en lille klub – Roséklubben, og vi ses så ofte vi kan. Men det er slet ikke nok. Ydermere, har jeg de andre år (også i år), været inviteret til forskellige arrangementer af forlag, der har nogle af deres forfattere med. Måske er nogle af dem lige udkommet med en ny bog, der kan være reception, eller morgenmad. Kaffe og croissanter, eller bare en lille hyggelig snak rundt omkring på deres stand.

Så har du nu en yndlingskrimiforfatter, er der stor mulighed for at møde personen, og evt. få din bog signeret. Dét er det jeg elsker ved krimimessen – at de er lige dér – og de vil så gerne tale med deres læsere 😀

Men det som det hele jo, i princippet, går ud på, er jo at høre forfattere tale om deres bøger på de forskellige scener der er på Fængslet. Og i oktober blev der taget en helt ny bygning i brug. Og hvor var det et dejligt sted. Med masser af plads, og lys. Højt til loftet og nemt både at høre og se hvad der foregik.

Men, jeg har ikke fået vist Jer en masse billeder herinde, fra krimimessen i oktober – de er kun delt på instagram. Så nu får I simepelthen lige en god omgang, og så håber jeg bare vi ses til april, skal vi ikke aftale det?

Billederne er bare direkte fra min telefon, og jeg synes man ser stemningen ret godt 😀 

Kan I se hvem det er??

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det sidste søm // Boganmeldelse // Stefan Ahnhem