Hvor den sidste lygte lyser // Boganmeldelse // Mari Jungstedt

Minder om ham // Boganmeldelse // Colleen Hoover

Boganmeldelse

Reklame

Titel: Minder om ham

Forfatter: Colleen Hoover

Forlag: Lindhardt og Ringhof

Genre: Kærlighed, New Adult

Udgivet: 14. juni 22

Antal sider: 316

Læst som: Bog, modtaget af forlaget.Colleen Hoover, Minder om ham, Reminders of him, New adult, Lindhardt og Ringhof, krummeskrummelurer, Krummes Krummelurer, krummeskrummelurer.dk, boganmeldelse, boganmeldelser på nettet, bøger på Instagram, bøger jeg læser, bøger jeg anbefaler, Christina Rand, anbefaling, Boganbefaling, Reklame, anmeldereksemplar,Fra bagsideteksten:
Efter at have afsonet fem år i fængsel for en tragisk fejltagelse vender den unge kvinde Kenna Rowan tilbage til byen, hvor alt gik galt. Hun håber på at blive genforenet med sin fireårige datter, men alle i datterens liv virker fast besluttede på at holde Kenna v æk lige meget hvor hårdt hun kæmper for at bevise sit værd.
Den eneste, som ikke har lukket døren helt, er Ledger Ward, den lokale barejer og et af de sidste bindeled mellem Kenna og hendes datter. Samtidig med at kærligheden mellem Ledger og Kenna vokser,  forsøger Kenna at genopbygge sit liv helt fra budnen.
Minder om ham er en gribende roman om at begå skæbnesvangre fejl og at kæmpe for genoprejsning. 

**************************

Vi får historien om Kenna og hendes fortid bid for bid. Så i lang tid ved vi ikke helt hvad der er sket, eller hvorfor hun har været i fængsel. Hvorfor må hun ikke se sin datter? Man når at få mange følelser i spil i bogen, både glæde, sorg, mismod, tristhed og en fandenivolsked hvor man tænker… det var da ligegodt… grov.

“Han tænker sikkert, at han har lavet en prætentiøs drink til en forkælet pige, som er vant til at drikke kaffe til otte dollars hver eneste dag. Han aner ikke, hvor lang tid det er, siden jeg har fået en god ikop kaffe. Selv i de måneder, hvor jeg boede på udslusningshjemmet, serverede de fængselskaffe til piger med fængselsfortid. Jeg kunne græde. Jeg græder faktisk. Så snart han vender opmærksomheden mod nogen i den anden ende af bare, tager jeg en tår af min kaffe og lukker øjnene og græder, fordi livet kan være så fucking grusomt og hårdt, og jeg har haft lyst til at holde op med at leve det så mange gange, men øjeblikke som det her minder mig om, at lykke ikke er en eller anden permanent ting, der dukker op indimellem, nogle gange i småbitte doser, der er lige akkurat store nok til at holde os kørende.” 

Bogen handler om venskab, kærlighed, familie og stor sorg. Jeg vil ikke fortælle så meget mere om selve historien, den fortjener bare at blive læst. Og elsket ♥
Colleen Hoover skriver fantastisk og fængende. Hendes karakterer er personer man kan se sig selv i, og de og omgivelser er smukt beskrevet.

“Hvad er hendes historie? Jeg har ikke lyst til at vide det. Jeg har ikke brug for at vide det. Jeg dater ikke piger, jeg møder i den her bar. To gange har jeg overtrådt den regel, og to gange har det bidt mig i røven. Desuden er der noget skrækindjagende ved hende her. Jeg kan ikke helt sætte fingeren på det, men når jeg taler til hende, føles det, som om min stemme er fanget i mit bryst. Og ikke forstået sådan, at hun tager pusten fra mig, men på en mere intens måde, som om min hjerne advarer mig mod at interagere med hende. Advarselslamper! Fare! Stands!”

Jeg har alle dage elsket alle Colleen Hoovers bøger, og denne her er ingen undtagelse. Jeg har haft tårer i øjnene mange gange under læsningen, og været tæt på at græde flere gange. Men da jeg læser de sidste sider tager det pusten fra mig, og jeg tuder for alle pengene.
Der kan ikke andet end gives 5 hjerter ud af 5 ❤❤❤❤❤ for denne fortælling, og det er en af dem der får en pil opad. Wauw – det er nok mest det jeg tænker.Colleen Hoover, Minder om ham, Reminders of him, New adult, Lindhardt og Ringhof, krummeskrummelurer, Krummes Krummelurer, krummeskrummelurer.dk, boganmeldelse, boganmeldelser på nettet, bøger på Instagram, bøger jeg læser, bøger jeg anbefaler, Christina Rand, anbefaling, Boganbefaling, Reklame, anmeldereksemplar,Bogen er modtaget mhp. anmeldelse. Jeg bliver ikke betalt for, ej heller bedt om at skrive denne anmeldelse. Jeg skriver om det jeg har lyst til og som jeg finder interessant og i tråd med bloggens temaer. Det er altid min helt uforbeholdne mening du får. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvor den sidste lygte lyser // Boganmeldelse // Mari Jungstedt