En nation holdt i SKAK// Boganmeldelse // Johan Høst

Bjørnen sover // Boganmeldelse // Emelie Schepp


Boganmeldelse

Reklame

Titel: Bjørnen sover

Forfatter: Emelie Schepp

Forlag: Hr. Ferdinand

Serie: 7. bind om Jana Berzelius

Genre: Spændingsroman

Udgivet: 29. september

Antal sider: 304

Læst som: Lyttet på Mofibo, men bogen er modtaget af forlaget.

Emelie Schepp, Hr. Ferdinand, Politikens Forlag, Jana Berzelius, spændingsroman, krimi, krummeskrummelurer, Krummes Krummelurer, krummeskrummelurer.dk, boganmeldelse, boganmeldelser på nettet, bøger på Instagram, bøger jeg læser, bøger jeg anbefaler, Christina Rand, anbefaling, Boganbefaling, Reklame, anmeldereksemplar,Fra bagsideteksten:

I udkanten af Norrköping findes en mand brutalt myrdet i sit eget hjem. En bamse fundet på gerningsstedet peget politiet i retning af Filippa Falk, en tidligere politibetjent, der efter en grusom tragedie lever under beskyttet identitet. Men er hun villig til at hjælpe politiet med at opklare sagen?
Samtidig forsøger anklageren Jana Berzelius at opspore gerningsmanden, men hendes mørke fortid haler ind på hende, og hun må tage alle midler i brug for at beskytte den mand, hun elsker. Han har fået nys om hendes forhistorie og er fast besluttet på at grave sandheden frem. 

*********************************

7. bind om Jana Berzelius, og jeg anbefaler at man læser fra starten, da Jana’s historie fortjener at bliver hørt fra starten. Nye læsere vil have svært ved at forstå hendes ageren.

Jeg har læst Emelie Schepp’s bøger fra de udkom – eller rettere sagt, jeg har nok indhaleret dem 😉 Emelie skriver fantastisk og levende, og hendes historier har alle været pageturnere for mig. Jeg anbefaler hendes bøger om Jana til alle der elsker en god krimi, med lidt goddaw i!

“Per havde en dårlig fornemmelse i maven. Han vidste, at tingsretten ville gå med på anklagerens linje og dømme hans klient for lovovertrrædelsen, men det var ikke det, der gnavede. Det var Danilos hilsen. Siden han googlede “Ker” tidligere på morgenen, var han blevet overbevist om, at den underlige hilsen var en trusset rettet mod Jana. Det var umuligt at tolke den anderledes – og som tidligere anklager vidste han naturligvis, at ulovlig påvirkning ikke var usædvanligt. Han var sel vblevet kaldt de værste ting i arbejdsmæssige sammenhænge ved mere end en lejlighed. Men retssagen mod Danilo var jo for længst overstået, så hvorfor truede han Jana nu? Og frem for alt: Hvorfor dukkede han i så fald ikek op hjemme hos hende selv.?” 

Jana er meget tæt på at blive afsløret denne gang. Så tæt på, at Per aner uråd, og er blevet bekendt med et navn – KER – og han spørger nysgerrigt Jana om hvem det er. Jana er også med ude at besøge Per’s søster, og Per fornemmer at de måske kan lykkes. Der er bare lige det der lille men… Hvad er det Jana ikke fortæller?

Bogen er hæsblæsende og spændende som de plejer at være, og selvfølgelig også en pageturner (hvis man kan sige det til en lydbog 😉 ) Der er ikke noget at sige til, at Emelie Schepp er kåret som svenske læseres krimifavorit 3 gange, hun er også en af mine største favoritter.

En kort anmeldelse denne gang, men hellere det, end at der ikke kommer nogen 😉   Du kan læse mine tidligere anmeldelser af Emelie Schepp her.

Der er 5 hjerter ud af 5 ♥️♥️♥️♥️♥️ til Bjørnen sover. Ligeså nervepirrende og fyldt med spænding som de plejer at være.Emelie Schepp, Hr. Ferdinand, Politikens Forlag, Jana Berzelius, spændingsroman, krimi, krummeskrummelurer, Krummes Krummelurer, krummeskrummelurer.dk, boganmeldelse, boganmeldelser på nettet, bøger på Instagram, bøger jeg læser, bøger jeg anbefaler, Christina Rand, anbefaling, Boganbefaling, Reklame, anmeldereksemplar,Bogen er modtaget mhp. anmeldelse. Det er altid min helt uforbeholdne mening du får. Jeg skriver om det jeg har lyst til og som jeg finder interessant og i tråd med bloggens temaer. Jeg bliver ikke bedt om, ej heller betalt for at skrive dette indlæg.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En nation holdt i SKAK// Boganmeldelse // Johan Høst