Wooooow.

Sally Hansen Gem Crush

Jeg fik for næsten et år siden en lak fra Sally Hansen – Gem Crush – der hedder Big Money.

Når den kommer på neglene synes jeg det ligner diamanter. Så smuk. Den er købt i Matas og er en del af en kollektion på 8 stk. Jeg er faktisk ikke sikker på at alle lakkerne var at finde i Danmark. Hvis du vil se et review af dem alle 8, kan du besøge http://www.scrangie.com/2012/04/sally-hansen-gem-crush-collection.html – det er en fantastisk blogger, som rigtig mange kender 🙂

Jeg har desværre kun denne ene, men kunne godt tænke mig et par stykker mere – bl.a  Blingtastic som er en blå glimmer lak, og Showgirl Chic som også er blå, men som også har en masse sølvglimmer i sig.

Til denne mani, har jeg valgt bare at lave en accent negl. Altså en negl der er anderledes end de andre. Ofte når jeg laver “accentneglemani” – vælger jeg faktisk at lægge lak på både ringefinger og tommelfinger (Altså man vælger jo selv, hvilken negle der skal være anderledes – det kunne også være lillefingeren..)
Simpelthen fordi den ene finger ikke skal føle sig udenfor 😉 Ej, pjat – jeg kan bare godt lide at det er 2 der er  anderledes og ikke kun én. Men denne gang altså bare en enkelt 🙂

Den anden lak jeg har lagt på er ingen ringere end Color Club “Eternal Beauty”. NU er der jo kommet forår / sommer til landet, så igang med de holografiske lakker 🙂 Den (“Eternal Beauty”) har endnu ikke fået sit helt eget indlæg – men det kommer 🙂 Hvis du vil se en anden Color Club holografisk lak, kan du læse om “Over the Moon” http://krummeskrummelurer.bloggerspoint.dk/2013/04/01/over-mooooooon/ lige her.

Her kan man rigtigt se at den skinner i det smukke sollys. Der er lidt “guld” flager i, og der er lilla glitter i, som jeg synes passer så fint sammen med “Eternal Beauty”.

Kan du li’ glitter lak ? Eller synes du de er trælse at tage af igen ? Så kig mit indlæg om Depend Gellack http://krummeskrummelurer.bloggerspoint.dk/2013/03/25/negle/ – her er til sidst beskrevet “The foil method” – det er en guide der fortæller hvordan du super nemt kan tage lakker med glitter af 🙂

5 kommentarer

 • […] næsten heller ikke ses på det sorte, så jeg lavede en accentnegl, med den lilla Color Club lak Eternal Beauty, hvor jeg så stampede omvendt – altså med Beyond.. De er ikke super tydelige, og jeg […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nej hvor er den holo bare lækker!! Jeg må faktisk indrømme, at jeg ikke helt er faldet for Color Club holoerne. Men dine billeder… har så ødelagt det 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Undskyld! Ha ha – Det er jo selvfølgelig meget smart, at vi ikke alle kan lide det samme 😉 Men jeg er virkelig vild med disse holoer fra color club 🙂 Jeg tror jeg kommer til at skifte mellem den blå og den lilla hele sommeren 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja, color club er de eneste holoer jeg behøver – (tror jeg.) de er simpelthen så fine i farven 🙂 Og så elsker jeg også Gem crush fra Sally Hansen – dem vil jeg også gerne have nogle flere af 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Ih, jeg har begge lakke, og de er jo noget så smukke! Color club´s hallo hues holo lakke, de er så lækre.. Hold op et farvespil de laver! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wooooow.