APPEAL4 - Tropical Milfoil

# 3. Fælles Fredag – Watermarble

Undskyld den dårlige billedkvalitet på dette billede 🙁

Denne fredag, skal vi blogge om Watermarbeling. Det er en sjov fætter. Nogle gange synes jeg det lykkes meget godt, og andre gange bliver det bare noget blæver… Så tjek endelig de andre pigers blogge ud – du finder dem nederst i indlægget.

Vi er jo en gruppe neglelak glade piger, der har en fælles challenge. Hver fredag, blogger vi om det samme emne. Denne uge er det jo så watermarble, sidste uge var det Blomster, og i næste uge er det dyreprint.

Mit forsøg i denne omgang, ved jeg ikke helt hvad jeg skal synes om… Bum bum. Jeg har brugt 4 lakker fra APPEAL4, som er en del af den lækre omgang jeg fik tilsendt fra dem. Du kan se mine tidligere indlæg ang. de tilsendte lakker HerHer, og Her.

Jeg har brugt  nr. 1 Honeysuckle chok (den lyserøde) nr. 6. Tropical Milfoil, (Den turkise)  nr. 10. Cream Hazel (Den beigefarvede) og nr. 2 Poppy Burn ( den orange).

I dette indlæg vil jeg ikke komme en masse ind på hvordan man laver watermarble – det får et indlæg for sig selv – en how to – jeg har et indlæg klart allerede – det kommer op i morgen. Men det handler i store træk om, at dryppe en klat neglelak i en skål vand – en klat/ring ad gangen – Trække nogle streger f.eks. med en tandstik og til sidst proppe dine fingre ned igennem vandet med lakken 🙂

Men her kommer altså billederne til denne uges challenge. Er I klar ?

Der er en hel del fejl på disse. Bl.a. er der lufthuller og der er steder uden lak. Men jeg tog en lidt nem løsning med disse. Jeg havde en stor skål, og proppede simpelthen alle 5 fingre ned i på én gang 😉 Ja ja, jeg ved det godt.. Jeg synes egentligt det er meget sjovt at lave watermarble, jeg ved der er mange der har lidt problemer med at få det til at funke – men det har egentligt virket for mig hver gang. Da jeg lavede disse tidligere på ugen, havde jeg faktisk hældt vandet op i skålen et par timer før jeg skulle bruge det.

Husk nu at gå ind og kig på bloggen hos de andre piger.

9 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

APPEAL4 - Tropical Milfoil