# 3. Fælles Fredag - Watermarble

How to : Watermarbeling.

Min 1. how to.. Jow jow – skriv endelig hvad I synes 🙂

Allerførst skal du gøre alle tingene klar. Det dur ikke at du er gået igang, og så opdager at du mangler tandstikkerne til at lave mønstrene med… Så klar med det hele.. Man kan med fordel hælde vandet op et stykke tid før det skal bruges. Jeg har til dette indlæg sat vandet i stuetemperatur 2-3 timer før. Jeg ved nogen har svært ved det, og det kommer vidst også an på, hvordan vandets hårdhed er, lige der hvor du bor.  Man kan f.eks. også bruge demineraliseret vand. Og nogle har held med at hælde en enkelt dråbe neglelakfjerner i vandet inden man begynder. Der står på billedet at du skal tage lågene af lakkerne. Du skal bare løsne dem så de er nemme at komme til 🙂

Som der står. Så tager du en lak af gangen, og laver lige så mange ringe, som du synes der skal til. Her kan man vælge få farver, mange farver, mange ringe, få ringe osv. Kun fantasien sætter grænser. ( Dette er en jeg lavede for at tage billedet, derfor er der også en sort med – den er altså ikke på de færdige negle!)

Nu begynder det sjove, nu skal du lave selve mønsteret. Begynd ude fra kanten og træk tandstikkeren ind mod midten – eller helt over på den anden side. Lav så mange du synes. Hvis det bliver helt umuligt, kan du fjerne alt lakken med din tandstikker, ved bare at trække den rundt og dreje lidt med den. Når vandet igen er klart, kan du så starte forfra.

Nu synes jeg den er færdig, og klar til fingrene 🙂 

Ja, billedet taler for sig selv. Du skal være sikker på, at alt lakken rundt i vandet er samlet op med din tandstikker – ellers vil det sætte sig på neglene idet du tager fingrene op igen.

Ja – det ser lidt vildt ud – og det er simpelthen bare at komme i sving med at fjerne alt det der ikke sidder hvor det skal !

He he – ja det blev endnu værre på dette billede! Men som jeg har skrevet, så kan det være en stor hjælp, enten at smøre fingrene ind i vaseline eller en fed creme inden du begynder – det gør det nemmere at fjerne alt overskydende lak når du er færdig. Bare pas på, med at ramme neglene med vaseline eller creme. Man kan også sagtens pakke fingrene ind i tape – rundt om neglen. Det tager også det værste griseri!
Og her er så det færdige resultat:

Hvad synes I om det ? Har I selv prøvet watermarbeling ? 

2 kommentarer

  • Mia

    Ej hvor fantastisk! Tusind tak for guiden 🙂 Har længe undret mig over hvordan. Det vil jeg helt klart prøve en af de følgende dage.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Det lyder godt hvis den kan bruges. Jeg glæder mig til at se dine WM negle 😉 God arbejdslyst

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

# 3. Fælles Fredag - Watermarble