3. Goodiebox - Juni 2013

E.L.F Make-up haul.

Kort før jeg tog på ferie, købte jeg en hel del på E.L.F. Og det kom selvfølgelig (også) mens jeg var væk. Det var godt jeg havde gode folk til at tage imod pakker og til at hente på posthuset. LÆKKERIER – siger jeg bare. Åååhh jeg gik helt i ekstase da jeg pakkede ud (Også fordi – der var kommet en gevinst jeg havde vundet hos My Beauty box, og kommet noget jeg skal anmelde også 🙂 )

Det var yderst svært at begrænse sig, da jeg skulle handle.. Men nu kan I se hvad jeg købte – Det hele er købt HER (Og prøv lige at læg mærke til én ting: Der er ingen neglelak!!!)

 

Beauty Book – natural look. Indeholder 6 øjenskygger, 1 primer, 1 eyeliner og en øjenskyggepensel
Den er super fin og udformet som en bog med elastikker på hjørnerne. Når man åbner bogen, kan man på den ene side se hvordan man skal bruge det hele – både til hverdags- og aftenlook. Den kan købes HER

 

Siden jeg købte min første øjenskyggepensel fra E.L.F i juni, har jeg været solgt (til stanglakrids 😉 ) og vidste bare at jeg måtte have flere, og var slet ikke i tvivl om at jeg skulle købe flere denne gang. Så jeg har købt en stor, der kan bruges til fast og løst pudder – eller f.eks. bronzer – den er super blød og lækker. Den finder du HER Og det blev også til endnu en øjenskyggepensel, denne lidt større end den jeg købte første gang – find den HER

 Lilac Petal

Denne er en “all-over color stick” (Billedet er lidt rystet – jeg undskylder..) Som altså kan bruges, ja – over det hele. Det, som jeg tror jeg kommer til at bruge den til, er lidt farve øverst på kindbenene. Den findes i flere forskellige farver, denne Lilac Petal, er rigtig lys. Og måske havde det været bedre, om jeg havde købt en der var en smule mørkere. Det må blive næste gang.. Tjek dem alle ud HER

Primer! Det har jeg bare hørt SÅ meget om, at nu skulle det prøves. Det er til at lægge under din øjenskygge, for at den skal kunne holde hele dagen. Denne hedder Pearl. Man kan også få primer til at lægge under foundation f.eks. Kig HER og se alle farverne.

 

 Fra venstre mod højre:
Posh, Flirtatious, Charming.

Jeg har et eller andet med læbestifter! Jeg har efterhånden en hel del, men jeg glemmer som oftest at bruge dem! Og det er lidt underligt at købe efter et billede, når man ikke kan se dem i virkeligheden. Nu ved jeg efterhånden, at der er forskel på hvordan læbestifter ser ud på forsekellige læber (Det anede jeg ikke for 2 år siden…), så dem der klæder dig, klæder ikke nødvendigvis mig ! Den i midten –Flirtatious, er ekstremt lys – grænsende til det “nude”, og jeg er bange for at jeg ikke rigtigt kommer til at bruge den. Men nu må vi se. Posh, til gengæld, er lige min farve 🙂 Charming, virker rigtig spændende, og den glæder jeg mit til at prøve. Alle læbestifterne kan du kigge nærmere på Via dette link

Øjenvipper! Det er ikke noget jeg selv har alt for meget af.. Og indimellem kunne det være meget sjovt at få lidt længde på, hvis man skal noget særligt. Så jeg har købt nogle enkelt vipper der kan limes på, samt 2 af hver af de hele vipper. Så må jeg se om det er noget jeg får brugt. Glæder mig til at prøve, det gør en stor forskel på hele udtrykket i ansigtet når man har noget mere fylde og længde på. Kig på Deres vipper lige HER
Kender du E.L.F ? Tjek Deres hjemeside ud, der er meget lækkert 🙂 Du finder den danske side lige HER og den fra UK lige HER. Desuden kan du tjekke facebook HER og HER
Hvis du vil læse min første anmeldelse af E.L.F produkter kan du finde det HER (Og lidt mere HER).

6 kommentarer

 • Tak. Ja – jeg smutter da lige over og kigger med det samme 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Uh fine ting søde Christina!! 🙂 Jeg faldte i, smask med et brag til de 60%. Har lavet collage på bloggen, hvis du vil se hvad jeg venter hjem 😀

  Knus Mia <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har du set de har 60% ?? 😀 Puha, det bliver dyrt (Nåeh nej.. hihi)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er helt vild med øjenskyggerne! Jeg bruger altid øjenskygger i jordnære-farver, så de er lige mig 🙂

  Kig gerne forbi min blog: http://www.voresboble.dk
  /Amalie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak 🙂 Det gør jeg nemlig også – er lidt "bange" for farver tror jeg 🙂 Jeg kigger da lige forbi.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3. Goodiebox - Juni 2013