Eget ansvar

Goodiebox nr. 5 – August 2013

Har hentet min Goodiebox idag. Luksus box. 🙂 Og den har fået en ny form 🙂 Og pink igen – lovely.

Der er ikke så meget i, men det der er i, synes jeg er super lækkert.

Denne måneds Goodiebox, indeholder:

# Yves Saint Laurent Volume Effet Faux Cils Baby Doll Mascara (Phew – sig lige det hurtigt!)
Full Size 250 kr.

Det er der jo flere forskellige mascaraer der koster. Det er ikke en pris, jeg vil komme til at gi for en mascara, men glæder mig til at prøve denne luksus-model. Jeg kan se dette er en prøve, så den “rigtige” er altså større (som alm. mascaraer). Den har denne lækre silikonebørste, der buer let, så jeg glæder mig til at prøve den, da jeg har prøvet en del her for nyligt. Hvis den holder bare det halve af det den lover, er det jo fedt !  Jeg vil vende tilbage senere, og fortælle hvad jeg synes.

# Giorgio Armani “SI” Eau De Parfum
Full Size 425 kr.

Den dufter simpelthen intet mindre end fantastisk! Har den der luksuriøse (dyre) duft jeg elsker, men som jeg aldrig selv vil få råd til. Desværre!

# Redken 5Th Avenue Nyc All Soft Shampoo og Conditioner
Full Size 185 / 199 kr.

Lækkert med et par prøver, hvor der rent faktisk er noget i ! Det kan faktisk lade sig gøre, at tage disse produkter med på en miniferie (medmindre du har et Kææææmpe garn..) Der står, at det er super godt til sensommerhåret da det giver blødhed og tilfører fugt til dit tørre og sprøde hår og giver det styrke. Det dufter lækkert og friskt. Glæder mig til at prøve.

# Flora By Gucci Bodylotion, Gorgeous Gardenia
Full Size 330 kr.

Jeg ved slet ikke om jeg nænner at bruge den! Den er super lækker, og jeg nægter simpelthen at bruge den til kroppen. Ha ha – jeg vil bruge den som håndlotion, og gå og dufte til hænderne hele tiden. Den dufter dyrt ! Ved du hvad jeg mener?? Sådan meget eksklusivt og parfumeret. En noget kraftig parfume, men lækker duft. Wauw.. Det er ikke noget jeg nogensinde selv ville få råd til at købe, og jeg vil passe på den, og bruge den til særlige lejligheder. Det er luksus!

Intet mindre end en luksus box som de lovede. TAK.

Får du Goodiebox ?

Hvad synes du om månedens luksus ?

1 kommentar

  • Mia

    Jeg var faktisk skuffet i starten, og er det nok stadig lidt pga at der ikke var noget full size i, men det er altså lækre produkter OG mærker. Fornemmer lidt at mascara og bodylotion bliver mine favoritter.. Nok også parfumen, uhmmmm! Den dufter herligt <3

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Eget ansvar