BY K - Anmeldelse

Jeg har vundet….

Kan I huske dette indlæg, hvor jeg skrev om mine 3 favoritter fra Cocopanda ? Der var en konkurrence igang for Cocopanda Bloggere, hvor man skulle skrive om sine 3 yndlingsprodukter fra Cocopanda. Jeg valgte (selvfølgelig) en lak (eller var der mere end 1 ??) , min EOS læbepomade og min hårolie fra Orofluido. Og guess what ?? Jeg vandt… Og jeg vandt mine yndlingsprodukter 🙂

Jeg kunne så vælge en anden lak, end dem jeg lige havde skrevet om, da jeg jo havde dem i forvejen. Og jeg måtte også vælge en anden EOS læbepomade 🙂

Den nye EOS – Sweet Mint smager dufter fuldstændig lige som After Eight chokolade – nammenam 🙂 Der er stadig 20 % på dem – og du kan finde denne – lige HER
Hårolien er dobbelt så stor som den jeg havde – så det er SÅ fedt 🙂 Find den HER  Den er faktisk også på tilbud lige nu 🙂

Butter London lakken er en jeg havde kigget på et stykke tid No More Waity, Katie – super flot grå/lilla glimmerlak – HER kan du købe den – lige nu til 159 kr.

4 lag – af No More Waity, Katie

 Se lige flasken hernede under 🙂 Det er bare wauw..
2 lag af Debby Gel Play On the road (Dækker næsten ved 1 lag) og 1 lag 
No More Waity, Katie

Til Venstre – 4 lag af No More Waity, Katie – Til Højre – 2 lag On the road og 1 lag No More Waity, Katie. Jeg kan ikke bestemme mig for, hvad jeg bedst kan li 🙂 Begge tror jeg – men de er ret forskellige.

Kender du Cocopanda ?? Jeg synes det er et super lækkert sted at handle 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BY K - Anmeldelse