2. Jule give away

RijaH – Jeg har vundet hårfarve :)

For nogle uger siden, havde Rijah en give away kørende, hvor man kunne vinde hårfarve. Der var nogle forskellige farver, og jeg faldt altså for denne med det samme. Selvom den var lysere end min egen farve, tænkte jeg at det kunne være sjovt at prøve alligevel. Det er rigtig mange år siden, jeg sidst farvede hår, og jeg havde ikke prøvet denne nye slags –  Olia fra Garnier- som efter sigende skulle være blid mod håret og mere skånsom. Så det glædede jeg mig til at prøve. Farven hedder 7,13 – og er sådan en mørk blond, vil jeg kalde den.

Den havde ikke den voldsomme skarpe lugt som er irriterende for næsen, og som jeg synes hårfarve kan have. Så man kunne sagtens holde ud at have det i nærheden 😉 – Det generede heller ikke hovedbunden, som jeg også tidligere har oplevet med hårfarve. Så det var ikke sådan at man sad og hoppede for at skulle have det vasket ud igen. Det var en yderst behagelig oplevelse, og jeg tror ihvertfald at det bliver denne slags jeg køber, hvis jeg en anden gang igen skal farve håret. Jeg ved det kan købes i bl.a. Bilka – og tænker da også at det kan købes i Matas, eller der hvor du normalt køber hårfarve. Der er en hårkur med, som man skal bruge efter farven er vasket ud, og man skal gemme resten til de næste par hårvaske. Oh my – hvor er den lækker. Jeg tror min næste hårkur bliver fra Garnier 🙂 Har du et forslag ?

Der kommer nogle billeder – før, under og efter her – lad mig høre hvad du synes.

Mit hår umiddelbart inden hårfarvning

Se hvor en sjov frisure man kan lave imens man farver hår 😉

Efter hårfarvning med Garnier Olia 7,13

Jeg synes det har gjort håret en anelse lysere – på nær det 2. sidste billede – så mørkt er det ikke. Men man kan se det er blevet mere ensartet og det har givet håret en anden glans – og jeg kan sagtens selv se, at det har fået en anden farve.

Hvad synes du ?

Følger du egentlig RijaH’s blog ? – Ellers skynd dig ind forbi. Hun har faktisk en jule give away kørende lige nu. HVER DAG kan du vinde præmier 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2. Jule give away