RijaH - Jeg har vundet hårfarve :)

Stine A Jewelry

Alle kvinder elsker vel smykker ? Jeg gør ihvertfald.. Og nu har jeg stirret mig blind på, og forelsket mig i denne smykke kunstner. Kender du hende ? Stine A. Jeg har lavet en collage med nogle af de smykker jeg ønsker mig allermest. Jeg synes du skulle smutte ind forbi hendes hjemmeside og kigge  – og se om du bliver lige så forelsket som jeg blev. Wauw siger jeg bare..

Her er nogle af de ting, som står på min ønskeseddel i år. Alle smykkerne finder du HER. Men hvis der er et smykke du vil høre om, kan du også bare skrive her – så skal jeg fortælle dig pris osv. 🙂

Stine A Jewelry er selvfølgelig også at finde på Facebook. Så tag et kig forbi. Det gør jeg. Ofte !!

Kender du smykkerne fra Stine A ? Fortæl mig gerne hvilket smykke du er mest forelsket i .

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

RijaH - Jeg har vundet hårfarve :)