#36 - Fælles Fredag - Noget om mig.

GOODIEBOX #januar 2014

Åhhh – hvilken herlig tid det er på måneden 😀 Elsker bare, når jeg får sms fra post dk. at der er en goodiebox på vej til mig 😀 Bare træls, at de altid kommer når jeg ikke er hjemme, og så skal hente den på  posthuset – DAGEN EFTER… Skal vidst ha lavet adressen om til pakkeboksen, hos goodiebox 😀

Månedens tema er Baby it’s cold outside, med produkter til at forkæle vintertræt hud og hår 😀

Skøn, skøn box denne gang.

Naobay extra Nourishing Rich Cream
50 ml. koster 399. Her er 30 ml.

 Ked af at sige det. Men den får jeg ikke brugt. Den duft, kan jeg slet ikke ha med at gøre. Tænker at den er super skøn og god, men den dufter alt for parfumeret til at jeg kan bruge den. Og ikke parfumeret a la Chanel no.5 eller lign. Vel at mærke! Har lige kort prøvet den på hånden, og den har en lækker konsistens, og trænger hurtigt ind. Den er EcoCert-mærket og meget fremme i skoen i store dele af verden. Den verden der er vild med økologiske og naturlige hudpleje produkter, og synes det er lækkert og simpelt. Den har anti-aging egenskaber, og indeholder olier fra både avocado og oliven. Den stammer fra Spanien, og er god til den danske vinterkulde. Jeg kan ikke dufte hverken avocado eller oliven… Desværre.

 A-Derma Sensifluid Cleansing Oil. 
Full size 250 ml. koster 129,50. Jeg har fået 25 ml.

En cleansing oil fra A-Derma, der indeholder både olivenolie, som er nærende og blødgørende, og Rhealba Havekstrakt, der virker beroligende og irritationsdæmpende. Så den er perfekt til dine udtørrede kinder i denne kolde vinter. Sæbe har en tendens til at virke udtørrende, så skift bare din vaske-sæbe ud med denne. Din hud vil elske det. Den dufter fint, ikke wauw effekt, men helt ok.

Premae Clemensy Multi-Vit Serum
Est. pris for 100 ml. er 249,- Jeg har fået 20 ml.

 Dette produkt er hentet hjem fra England, og kan blive et must-have i vinterkulden. Premae’s Clemensy serum er baseret på Ylang-olie , som er antiseptisk og har en beroligende effekt. Den lindrer rødme og udjævner huden, beskytter mod vejr, vind og kemiske stoffer.

Nivea Creme Care
250 ml. koster 22,95. Jeg har fået 50 ml

Nivea holder. Hele vejen. Denne creme care, er til at tage med i bruseren – så du får en lækker sæbe, med den gode velkendte duft fra “den blå nivea”.

Milk_Shake Conditioning Whipped Cream
Full Size 100 ml. koster 99 kr. 

Den her lækkerbisken, glæder jeg mig helt vildt, til at komme i håret. Lækkerhed på dåse…  simpelthen

Jeg har længe hørt om mærket Milk_Shake, så det er helt perfekt, at jeg lige får noget i denne måneds goodiebox. (Og det er jo et full-size produkt 😀 )
Whipped Cream indeholoder mælkeproteiner og er udviklet til at pleje dit hår  dybden, hvilket er super godt her i de kolde måneder, hvor håret ofte har tendens til at være tørt og svært at have med at gøre. Hvis du har farvet hår, er skummet med til at bevare farvens intensitet og dit hår efterlades blødt og glansfuldt. Den skal ikke skylles ud af håret.
 Nøøjjj, jeg glæder mig til at bruge den. Og skal nok vende tilbage med en anmeldelse af, hvad jeg synes 😀 Jeg ved ihvertfald, at der er rigtig mange piger/tøser/damer der er ret så forelsket i de produkter man kan få i serien.

Sidst men ikke mindst ;p et rabatkort på 100 kr til Zalando – Hvis man køber for 600 kr… Heeep – jeg skal ikke lige have nye sko :p Men måske en anden kan bruge det ?

Hvis du er blevet interesseret i at modtage en månedlig “lækkerhedsbox” – nemlig Goodiebox – kan du se HER hvordan du tilmelder dig. Den koster 99 kr. om måneden + fragt og håndteringsomkostninger.

2 kommentarer

  • Det er altså ret sjovt, for jeg er helt tosset med duften i Naobay cremen….og så vil jeg sige, at man skal ikke være lækkersulten, når man skal putte Milk shaken i håret, for den dufter så lækkert af jordbærshake at maven rumler!!! men det er en lækker pakke i denne månede!!!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#36 - Fælles Fredag - Noget om mig.