SKØNHED & MAKEUP

Flora By Gucci // Gorgeous Gardenia

12. februar 2014

Jeg elsker parfumer – og at dufte godt – og når andre dufter godt 😉 i det hele taget, betyder dufte virkelig meget for mig. Men det er I nok nogle stykker der har opdaget :p

Goodiebox fra oktober fik vi en lille prøve på en parfume fra Gucci – Nemlig Gorgeous Gardenia – Et par måneder tidligere, havde jeg fået denne lækre mini håndcreme også fra Gucci. Og at det så er præcis samme duft jeg får senere, er jo intet mindre end perfekt <3

Jeg blev simpelthen så vild med duften, at jeg ønskede mig den i julegave – og heldigvis fik jeg det 😀 Juhuuu. Jeg køber ikke særlig tit parfumer / eau de toilette, da jeg synes det er dyrt at give 4-500 kr. for en duft.. Også selvom jeg nærmest bliver forelsket i dufte. Så det var helt perfekt, at jeg kunne få den i julegave, og tror jeg vil gøre det fremover – altså ønske mig dufte i jule- og fødselsdagsgave.

Jeg har næsten brugt den hver dag siden. Selvom jeg dog overvejer at spare lidt på den!!Til den pris ! Men jeg bliver bare nødt til det, for den er så skøn 😀

Hvis du vil prøve denne parfume, kan man købe den i Matas som eau de toilette til 575 for 50 ml. Det tror jeg, at jeg gør næste gang, for man får en del mere i denne eau de toilette…
Du kan hos Bodycollection – købe Glorious Mandarin, som jeg ved nogle andre fik en prøve på.

Hvad er din yndlingsduft ?

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar