Nyt fra GOSH

IsaDora negleolie – Nail & Cuticle Oil // anmeldelse

Jeg har fået en negleolie tilsendt fra IsaDora, som jeg har testet. Mine neglebånd er rigtig tit meget, meget tørre. Grunden til det, er bl.a. at jeg altid fjerner glitterlak med acetone. Jep. Ren acetone… Og oven i dette, fjerner jeg helt generelt bare tit neglelak…. Og selvom jeg husker at vaske fingre lige bagefter, og smører godt med håndcreme, er det altså ikke altid nok. Så en god negleolie er altså et must have.

Denne har jeg haft i 4 uger, og jeg kan lige så godt være ærlig.. Jeg har ikke brugt den hver dag. Men når jeg har brugt den – så kan det lynhurtigt ses… Det bedste, vil selvfølgelig være, at bruge olien 2 gange om dagen – hver dag. Men billederne taler vidst for sig selv, der er en tydelig forskel…

Lige da jeg havde fået den hjem, holdt vi fødselsdag for yngstemanden herhjemme, og “damerne” fik lige en omgang med olie 😀 Og det kunne de sørme godt li 😀 Og jeg ved, at ihvertfald 2 af dem, har lyst til at købe sådan én her til neglene..

Mit allerførste indtryk af negleolien fra IsaDora, var: kiwi.. Ja, jeg synes den dufter af kiwi.. Når man har brugt den i lidt længere tid, er det ikke så galt, og da synes jeg bare, at det er olie den dufter af. Men den er virkelig god, og rigtig drøj i brug. Når man har taget penslen op af beholderen, er der ihvertfald til hele den ene hånd – det er jo en rigtig fin og god pensel der er i alle IsaDora’s lakker – og altså også i negleolien. Så man skal ikke dyppe penslen et hav af gange. Det kan jeg rigtig godt lide. Jeg plejer lige at bruge tommelfingrene til at smøre det ud, når jeg har været hele vejen rundt på begge hænder. Og jeg synes ikke den tager alverdens tid at tørre. Du skal selvfølgelig huske, at du ikke skal komme negleolie på og lige bagefter komme neglelak på. Så vil lakken ikke holde. Altid “rene” negle før neglelak. Men den er god at bruge når din lak er helt tør.

Den indeholder Vindruekerneolie, Solsikkekerneolie, Chufa-olie, Ekstrakt af blade fra oliventræer, Echinacea- og Ginseng ekstrakt, Hexanal,  og E- og F-vitamin.

Så min dom er : Jeg er vild med den. Vil helt sikkert anbefale denne negleolie, hvis du skal ud og investere i en.

Denne olie fra IsaDora kan du bl.a. købe i Magasin lige HER til 79 kr. Og hvis du vil se hvilke produkter der er at få, kan du kigge på IsaDora’s egen hjemmeside på dansk HER og den internationale HER

Produktet er tilsendt til anmeldelse. Ordene er mine egne.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt fra GOSH