Bloggens fødselsdag

Goodiebox #Februar 2014

Igen en rigtig lækker box fra Goodiebox.dk

Månedens tema er: Beauty Secrets by Goodiebox. 

De har fundet de bedste beauty tips, og nogle skønne produkter. De mener, at har man et godt tip, så fortæl det da videre, sådan noget skal man ikke gå og gemme på. De vil inspireres, lige så vel som de vil inspirere. Lad os dele ud af det gode vi ved 😀

Så månedens Goodiebox er fyldt med hemmeligheder, der kan gøre os forårsfriske i den (endnu) kolde tid, mens vi går foråret i møde. Følg med på Instagram og på Bloggen (Goodieblog), hvor de i løbet af måneden vil dele ud af deres bedste tips.
I øvrigt opfordrer de også os til at dele vores beauty-secrets 😀 Og de lover (måske?) en belønning 😀 Yay.

Plaisir Shower Cream Sensitive Skin.  
220 ml. koster 79,95 – heri er 30 ml.

Plaisir, har jeg før testet for Goodiebox. Se de lækre lotions jeg prøvede, og anmeldelsen HER. Og hvis denne shower cream er lige så god – ja, så er jeg fan 😀 Og jeg synes altid det er skønt med mini produkter, der rent faktisk er så store, at de kan tages med på en (mini)ferie.

Det er en mild og cremet sæbe, der virker berolignede og giver fugt. Den er uden parfume, farvestoffer og parabener, og er god til sensitiv hud. Og så dufter den dejligt.
Der er glycerin i, og jeg tror måske det er den duft jeg er vild med – det er jeg ihvertfald i min håndcreme 🙂

Eucerin Aquaporin Lotion Rich. 
Full size (400 ml) koster 104,95. Her er 75 ml.
(igen en nem én at medbringe)

Indeholder bl.a. Gluco-Glycerol, som skulle stimulere dannelsen af nye vandkanaler. Det skulle øge optagelsen af fugt i huden. Også i de dybe hudlag. Huden skulle hurtigt blive blød og smidig, og den naturlige glød fremhæves. Den er uden parabener, og den er også god til følsom hud. OG så kan den også bruges af mænd 😀

Eucerin produkter, kan kun købes på apoteket.
Jeg er vild med friskheden i dette produkt. Det er til at blive Mums af 😉 
Percy & Reed No Fuss Fabulousness Dry Conditioner
Dette er et full size produkt – 150 ml. og koster 110 kr. 

Okaiii – tænkte jeg. Jeg bruger indimellem tørshampoo, men jeg har alligevel aldrig hørt om tørconditioner.. Det bliver super spændende at prøve. Percy & Reed er et brand der er skabt af frisører Dette produkt sprayes i tørt hår, dit hår vil blive blødt og skinnende, og den mindsker den skade, hårbørstning kan forårsage.

Teez Trend Cosmetics Be Blushious
Full size koster 180,60

Jeg bruger Blush hver dag, og så er det jo lækkert med et nyt produkt en gang imellem. Og denne er så indbydende, og lækker i indpakningen, at man næsten ikke nænner at åbne den… Den er faktisk nem at have med, hvis man skal friskes op. Men, der er blødgørende ingredienser i, der faktisk gør, at den holder længere – så det bliver nok ikke nødvendigt med en opfriskning 😉
For mig, er blush det, der gør hele forskellen i make-uppen (jaer på nær mascara altså – det kan jeg ikke undvære) men det gir lige det sidste, og gør ansigtet markeret på den helt rigtige måde – hvis man forstår at lægge den rigtigt…

Jorgobé – The original Black Peel Of Mask – 100 ml. koster 198 kr. 
Jorgobé – White Tea Balancing Cream – 50 ml. koster 168 kr. Jeg tror ikke der er mange skønheds-følgere tilbage, der ikke et eller andet sted har hørt om black mask fra Jorgobé – det har jeg ihvertfald, og glæder mig til, endelig, at prøve den.
Den renser dine porer i dybden, og reducerer hudens overskydende fedtproduktion, og forebygger dermed tilstoppede porer. Den bliver anbefalet af eksperter landet over, og så er den dansk produceret !

White Tea balancing cream er en nyhed, som kun de færreste – endnu – kender. Den er baseret på ekstrakt fra eksotiske palmefrugter, som regulerer hudens talgproduktion. Den indeholder bl.a. hvid te, som udjævner på flere måder. Der er hverken parabener eller silikone i.

Malaco Viva Lakrids
130 g. koster 19,95
Jeg ELSKER lakrids. Er nok nærmest lakrids-oman. Og det er nogle jeg godt kunne finde på at købe igen, men jeg ved ikke helt om jeg synes de hører til i Goodiebox ?? Slik og skønhed – tjoo 😀 Der var 3 lækre opaler – nu er der 0 😀 
Er du blevet nysgerrig efter selv at modtage en box ? Så klik lige HER – og du er lynhurtigt tilmeldt 😀 99 kr. om md. + 39 fragt og håndtering 😀 
Goodieboxen er sponsoreret, i bytte for min ærlige mening.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bloggens fødselsdag