Café Noir

Appeal4 // Morning Glory

 

 

Virkelig lækker cremelak – dækker i to lag. Den hedder Morning Glory og har nr. 32, og er en del af efterårskollektionen 2013. Jeg vil kalde den gammelrosa – på vej mod det helt lyse lilla. Det er en super fin lak her til foråret, og jeg synes den minder om nogle af de pasteller der er fremme lige nu. Måske i den lidt “mørke” ende – men jeg forudser ihvertfald at det bliver en af mine go-to manier i det næste stykke tid.

Jeg vil lige vise Jer, hvad jeg også har brugt lakken til. Den var nemlig “bundlakken” til min seneste fælles fredag, hvor emnet var tribal / mønster. Indlægget kan du læse her.

Du kan altid finde en forhandlerliste på Appeal4.dk – både på webshops, og i fysiske butikker, og der er faktisk rigtig mange butikker der er begyndt at forhandle lakkerne, så måske er der faktisk én i nærheden af, hvor du bor. Der er 2 i min by (Horsens) – nemlig Heart & Soul i Thonbogade, og hos frisøren Salon Gnist.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Café Noir