Mig - bag facaden // del 1.

Makeup Online // Lilla læbestift(er)

Jeg er blevet forelsket – oh my god. På Facebook så jeg tidligere i dag, at Makeup Online, skrev at 

NYX butter læbestift igen er på lager. Nå ja, tænkte jeg, jeg ser da lige på det 😀 Og de er da godt nok helt seriøst, virkelig lækre, de farver. Og så har de en lilla <3 (Og så koster de kun 59 kr)

Den der hedder 05 Hunk  og / eller 02 Sweet Tart er lige præcis de farver jeg leder efter.  Nok mest den første, men nr. 02 er også ret lækker. Disse billeder er lånt fra Makeup Online’s hjemmeside, det er derfor de er lidt slørede, da jeg har forstørret dem op for at I kunne se.

+

Jeg byttede mig for nyligt til en lilla lipgloss fra Revlon, som bare er super god. Og da fandt jeg ud af, at jeg er “go i lilla” 😀 Synes jeg ihvertfald selv 😀 Det er ikke helt så tydeligt på billedet, som i virkeligheden – der synes jeg det ligner de to ovenfor ^^

Så jeg går lige p.t. og leder efter en læbestift i lilla 😀 (Undskyld for det lidt slørede selfie 😉 ) 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mig - bag facaden // del 1.