Goodiebox // April 2014

Appeal4 // Love-in-the-mist (Med et twist ;) )

En skøn forårs-lyserød sag, nogle vil mene den kan gå under begetnelsen koral. 3 lag er der her for at dække, men man kunne godt nøjes med 2 😀 . Det er Love-in-the-mist fra Appeal4. Den har nr. 48, og er fra Limited Spring kollektionen 2014.

Så har jeg lige givet neglene et lag af Marsmallow Holo – Steffis Pick. Nr. 28 fra Limited, High Summer 2013. Den giver lakken en anden farve end den oprindelige, men det er alligevel lækkert, at man kan give alle sine lakker en omgang holo 😀

Og et lille twist. På ringefingeren har jeg lagt en nail vinyls skabelon på først, og derefter et lag Marsmallow Holo. Og derfor har jeg et lille lyn, hvor man kan se den oprindelige farve Love-in-the-mist. Du kan altid finde en forhandlerliste på Appeal4.dk – og husk endelig at følge dem på Facebook, så du kan holde øje med konkurrencer og give away’s

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Goodiebox // April 2014