Lørdagslook // Sleek

Depend 261 + 222

Depend lakkerne har ikke navn men nummer – så denne smukke lilla/ fuchsia hedder nr. 261. Det er en cremelak og den dækker faktisk i et enkelt lag, dog har den fået 2 her, da det simpelthen gør sig bedst på billeder 😀

Nr. 222 er en helt lys lilla / lavendel, som har det fineste shimmer i sig. Jeg har ikke prøvet den for sig selv, så ved ikke hvor mange lag den skal ha for at dække. Men til blomsterne var det fint med et enkelt lag med dotteren, det kunne snildt dække den mørke farve.

Har du lakker fra Depend ??

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lørdagslook // Sleek