Lilla // Purple

Lola Ramona på B-day :D

Ja ja.. Jeg tror ikke der er særlig mange fødselsdage, eller juleaften’er for den sags skyld, hvor jeg ikke har fået et par Lola Ramona’er 😀 Når man bare er en fattig lus 😉 er det jo ikke noget man bare lige får i tide eller utide !!! MEN – jeg fik 2 par i fødselsdagsgave 😀

 Jeg har købt de lyseblå på Zalando og de stribede på Lolaramona.dk – og hvis jeg må komme med et godt råd !! Køb dem et nr. mindre end du normalt bruger, for de er meget store i størrelsen.

Ihh – sidste billede der ^^ sammen med min kjole fra H&M 😀  Denne der ^^ kjole, Ønsker jeg mig også i sort med hvide prikker – så hvis du ser den et sted – så råb lige MEGET højt 😉

Af andre lækre gaver fik jeg også et par sandaler fra Bianco – som jeg har ønsket mig i flere år 😀 Lækkert.

Skøn basiskjole fra H&M.

Lækre parfumer fra Marc Jacobs – Dot og Lola. Jeg købte dem (fra manden og børnene!!) for nogle måneder siden, da Magasin havde udsalg – så de har kostet 150 stk. Det var billigt 😀 Mums – jeg har kun brugt Dot indtil videre, og jeg ELSKER den ! Og helt ærligt… Jeg kunne da ikke leve uden en parfume der hedder Lola !! Og, ahhemm. Så elsker jeg jo prikker 😉 Så Dot giver også sig selv 😉

En super lækker taske fra Dixie – fra mine børn og mand. Den er købt på Vorbasse marked for nogle uger siden. Jeg bruger oftest disse tasker på skrå – og det er næsten som en udvidet pung. Jeg har alle mine kort i den, penge, læbepomade, lille håndcreme, nøgler, arbejdskort, og sådan noget 😀 Og så kan jeg godt lide at den har en lang snor, så man ikke skal rende rundt med den i hånden 😀

Jeg har tidligere haft en der minder om den, som jeg købte på Rhodos – den er simpelhen slidt op !

Og så fik jeg nogle skønne penge 😀 Super forkælet ? Joh – det tror jeg nu nok 😀

Så nu skal jeg igang med at lave sedler, så jeg kan få købt det jeg allermest ønsker mig 😀 Før jeg når at bruge dem på noget – “hov, det mangler jeg lige”..  Kender du det ??

Den opmærksomme har måske lagt mærke til to ting !!!

INGEN neglelakker :O :O


Og jeg har købt det hele selv :p Åhhheeha. Men så får man jo det man ønsker sig 😉 


Er der mon andre der gør det ??

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lilla // Purple