MODE & SMYKKER

Lola Ramona på B-day :D

30. juli 2014

Ja ja.. Jeg tror ikke der er særlig mange fødselsdage, eller juleaften’er for den sags skyld, hvor jeg ikke har fået et par Lola Ramona’er 😀 Når man bare er en fattig lus 😉 er det jo ikke noget man bare lige får i tide eller utide !!! MEN – jeg fik 2 par i fødselsdagsgave 😀

 Jeg har købt de lyseblå på Zalando og de stribede på Lolaramona.dk – og hvis jeg må komme med et godt råd !! Køb dem et nr. mindre end du normalt bruger, for de er meget store i størrelsen.

Ihh – sidste billede der ^^ sammen med min kjole fra H&M 😀  Denne der ^^ kjole, Ønsker jeg mig også i sort med hvide prikker – så hvis du ser den et sted – så råb lige MEGET højt 😉

Af andre lækre gaver fik jeg også et par sandaler fra Bianco – som jeg har ønsket mig i flere år 😀 Lækkert.

Skøn basiskjole fra H&M.

Lækre parfumer fra Marc Jacobs – Dot og Lola. Jeg købte dem (fra manden og børnene!!) for nogle måneder siden, da Magasin havde udsalg – så de har kostet 150 stk. Det var billigt 😀 Mums – jeg har kun brugt Dot indtil videre, og jeg ELSKER den ! Og helt ærligt… Jeg kunne da ikke leve uden en parfume der hedder Lola !! Og, ahhemm. Så elsker jeg jo prikker 😉 Så Dot giver også sig selv 😉

En super lækker taske fra Dixie – fra mine børn og mand. Den er købt på Vorbasse marked for nogle uger siden. Jeg bruger oftest disse tasker på skrå – og det er næsten som en udvidet pung. Jeg har alle mine kort i den, penge, læbepomade, lille håndcreme, nøgler, arbejdskort, og sådan noget 😀 Og så kan jeg godt lide at den har en lang snor, så man ikke skal rende rundt med den i hånden 😀

Jeg har tidligere haft en der minder om den, som jeg købte på Rhodos – den er simpelhen slidt op !

Og så fik jeg nogle skønne penge 😀 Super forkælet ? Joh – det tror jeg nu nok 😀

Så nu skal jeg igang med at lave sedler, så jeg kan få købt det jeg allermest ønsker mig 😀 Før jeg når at bruge dem på noget – “hov, det mangler jeg lige”..  Kender du det ??

Den opmærksomme har måske lagt mærke til to ting !!!

INGEN neglelakker :O :O


Og jeg har købt det hele selv :p Åhhheeha. Men så får man jo det man ønsker sig 😉 


Er der mon andre der gør det ??

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar