Mandagstip // 3.

Bilka // New in.

Den anden dag, faldt jeg pladask for en lækker kjole i Bilka. Til 129 kr. Det er jo en billig sag, og i den prisklasse det meste af mit tøj ligger i. Jeg handler som oftest mit tøj i Bilka, og det vil jeg bestemt blive ved med.

Rettelse – den koster faktisk kun 99 !!! Kan du så komme afsted efter én 😀 

Denne her skønne tingest er god til gamasher som på billedet, eller med bare ben om sommeren. Jeg glæder mig (næsten) allerede til vinter, hvor jeg kan bruge dem med tykke strømpebukser til.

Og så er der jo lige… At et par Lola Ramona’er altid pynter. Så jeg hoppede lige i denne lækre model til ære for fotografen 😀 (som denne dag var ældstebarnet).

Min mening var egentlig bare, at poste det på Instagram – fordi det bare er en hurtig ting, og du ved… Ja.. Men nu får I det altså også at se, for jeg har fået virkelig mange positive kommentarer. Endda også fra BILKA.. Jow jow da. Du kan se min instagram profil her .

Ikke mere snak – Nu får I et par billeder 😀

 

 

 
Bonusinfo.. Stjerneørestikkerne har jeg selv kreeret 😀 

Hvad synes du ? Er det en slags indlæg du gider se igen ?

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mandagstip // 3.