Bodycollection // Amie OG Rabatkode

La Roche-Posay

Denne her sag har jeg knuselsket, siden før jeg skrev dette indlæg.

MEN NU ER DEN TOOOOOOM…..

Jeg var så heldig, for længe siden, at blive valgt, da de søgte testere på facebook. Og hvor er jeg bare super glad for det. Jeg er ofte på apoteket, og det er jo bl.a. her, de har disse lækre sager. Den er (for mig) en anelse dyr – den koster lige nu 139 kr. på webapoteket – og jeg tænker det er det samme på dit lokale apotek. Men hvis der er et produkt som jeg faktisk er villig til at ofre lidt penge på, så må det være denne her.

Det er en fysiologisk rensegelé, der mildt og effektivt, lover at den fjerner selv vandfast makeup. Det er jeg så måske ikke helt enig i, da jeg lige skal efter med et renseprodukt fra Matas – men det har jeg altid skulle gøre, også med andre produkter. 

Den er fugtgivende og beroligende, og tilstopper ikke porerne. Den er uden sæbe, alkohol, parabener og farvestoffer. Denne passer til normal / kombineret hud. 

Faktisk så har La Roche-Posay en dansk hjemmeside. Det er ikke en side, hvor du kan købe produkterne, men du kan til gengæld få mere viden om produkterne, og gode råd om bl.a kropspleje. F.eks. kan du øverst i fanen Alle Hudplejeprodukter trykke dig ind under det, din hud har behov for, og se hvilke produkter, der så vil være gode til dig. F.eks. trykkede jeg på Rensepleje til sensitiv hud, og frem toner så alle de produkter der er gode til sensitiv hud 😀 Man kan også trykke på Makeup til sensitiv hud og se hvilke makeup produkter der passer dertil. Kig ind forbi, og bliv klogere på, hvad La Roche-Posay har af produkter til DIG 😀

Kender du nogle af Deres produkter ?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bodycollection // Amie OG Rabatkode