Normal haul // Testing - testing.

Trreat by Goodiebox

Jeg kender rigtig mange der er glade for at modtage Goodiebox – mig selv inklusiv…

Nu har Goodiebox lanceret en ny form for Interflora… Treeat – Forstå det ret – det er jo selvfølgelig ikke blomster du kan få hos dem. Men det foregår på samme måde.

Blomster kan visne, chokolade blive for gammelt.. (Og i realiteten, er chokolade ikke særlig sundt – er der nogen der siger :p) – eller den du vil forære chokolade, er måske på kur !

For priser der ligger på 229 – 239 kr. – kan du nu sende en lækker box til en der fortjener det. En der har brug for det. En der trænger til lidt selvforkælelse. Det kan være en god veninde, din mor, din nabo, søster, svigerinde – eller… You name it. OG der er altså produkter for over 500 kr.

Du går simpelhen ind på Trreat.dk – og udvælger dig den box, du vil forære væk. (ELLER du selv har lyst til at modtage 😉 – det er jo ikke ulovligt..) Samtidig kan du skrive en personlig hilsen til modtageren – som hun vil modtage på mobiltlf.

Man kunne også forestille sig, at du skulle i byen, og har lyst til at give en anderledes værtindegave – så bestiller du bare denne box, (i god tid selvfølgelig) så får du den hjem, og kan tage med til værtinden. Og den er endda pakket flot ind ! Og æsken – den er jo nærmest en gave i sig selv.

I modsætning til Goodiebox, er dette ikke et abbonement – dvs. du binder dig ikke til noget, du kan sende en enkelt box – eller du kan sende en box engang imellem. Det bestemmer du selv..

Lige nu, kan du vælge imellem 2 forskellige boxe

THE TRREAT ESCAPE – 239 kr. incl. fragt
som er en box fyldt med produkter, du kan bruge til selvforkælelse 
Og den der Sweedish Spa dér !! Er virkelig lækker – og det samme er AMIE…

HANDBAG ESSENTIALS – 229 kr. incl. fragt.
Som er en box med produkter, der er gode at have med på farten i håndtasken.

Jeg ved faktisk ikke hvilken box jeg synes er lækrest… Måske den nederste ? Fordi der er en clean parfume med 😉

Billederne er lånt fra Goodiebox, efter aftale. Jeg får ikke noget for at lave dette indlæg! 

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Normal haul // Testing - testing.