Fælles fredag // Reverse stamping

Makeup Revolution // Mini (ferie) haul

I Alcudia, på Mallorca – forelskede jeg mig i denne stander <3 <3 (det kan du da godt forstå – ikke ? )- men jeg var SÅ dygtig… Jeg købte næsten ingenting…. Jeg havde kun 1 enkelt produkt i forvejen, fra Makeup Revolution – nemlig denne læbestift. (OG – så har jeg vundet noget fra dem hos Mia – som jeg heller ikke har fortalt om endnu.)

Da jeg stod dernede, kunne jeg selvfølgelig ikke huske hvilke produkter jeg havde vundet, sååå – det var spændende om jeg ville have 2 af samme blush…. Men that’s life..

Jeg laver en swatch af paletten til Jer, i nærmeste fremtid. Jeg har brugt et par af farverne de sidste par dage, og er ganske godt tilfreds. Læbestiften er MEGET lyserød 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fælles fredag // Reverse stamping