Models Own // Diamond Luxe - Oval Plum.

Appeal4 // Popdot peonies

Endnu en af lakkerne fra Limited Autumn/Winther 2014. 


Popdot peonies.

Den er simpelhen SÅ smuk. Jeg har allerede haft den på et par gange, og jeg er ret forelsket. Jeg er normalt til de mørke farver, så det kommer faktisk bag på mig, at jeg synes den er så flot. Men det er den… 3 lag for fuld dækning, men jeg tror også godt den kan klares med 2 gode lag. Men når fotografen skal igang, er hun altså lidt kritisk 😉
(Læs mig..)

Den er meget svag gammelrosa synes jeg. Helt sart og fin pastel.

Her kan du finde den fulde forhandlerliste 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Models Own // Diamond Luxe - Oval Plum.