Appeal4 // Popdot peonies

ByBiehl // Luna Sølv og Guld

Advarsel !!! LANGT indlæg, med mange billeder… Og som så ofte, når jeg er til et arrangement, er nogle af billederne lidt rystede. Jeg er ikke så god til det, når jeg skal skynde mig.. 😉 Håber, at I alligevel får lidt ud af det. 

Jeg var til et super dejligt arrangement hos Luna Sølv og Guld i Ry, for 14 dage siden. Et arrangement som bød på lækkerier, i form af smukke smykker fra det danske firma byBiehl. Indehaveren, Charlotte, var der til at fortælle om smykkerne, historien om firmaet og til at inspirere til en masse nye smykker.

Og de er bare lækre, smykkerne fra byBiehl. Jeg har tidligere lavet et indlæg, hvor jeg viser mine yndlingssmykker fra firmaet – det kan du læse her . Og det, selvom jeg ikke ejer nogle af dem endnu, og på daværende tidspunkt, kun kende dem via internettet.

Men man har jo lov at drømme – og det er heldigvis gratis 😉 Og smykkerne har flere formål. For pods’ne kan bruges på både de fine læderarmbånd – (hvor de forøvrigt ikke ruller, eller triller som mange andre armbånd ! De køres let hen hvor du vil have den til at sidde, og der bliver den siddende! Ikke noget med at samle sig for neden af dit armbånd, så det dingler og irriterer! )- og til de lange halskæder, hvor du kan sætte dem på som du har lyst, og hænge halskæden på din egen måde.

Men tirsdag aften, da vi havde forelsket os i alle smykkerne, fik vi et lækkert læderarmbånd med hjem. Vi startede med at kigge på alle de smukke pods – og jeg synes det var rigtig spændende, at se dem som jeg havde valgt hjemmefra som “yndlingspods” – i virkeligheden. Og det blev de da kun kønnere af 😀

Vi skulle alle sammen vælge de pods vi havde lyst til, og sætte dem på vores armbånd – lave vores drømme armbånd. Indehaveren af Luna Sølv og Guld ville rigtig gerne se, hvilke armbånd vi “lavede” hver især, og tog gerne billeder for os, som hun sender på email. For, som hun sagde, så var det så nemt at finde dem igen, når vi skulle købe dem, eller sætte dem på ønskesedlen.

Jeg er rigtig glad for mit nye læderarmbånd, som jeg er sikker på, nok skal få nogle små pods på, med tiden 😀

Jeg er ikke blevet mindre forelsket i smykkerne efter at have set dem live. Det var også rart at få lov at røre, og prøve. Se de smukke halskæder, hvilken tykkelse, hvilken længde de har osv. Så det er et arrangement jeg gerne vil anbefale, hvis du får muligheden.

ByBiehl har en hjemmeside her
og findes på Facebook her.

Og gå gerne ind på hjemmesiden og se billederne der. For de er altså lidt bedre end mine 😉

Luna Sølv og Guld er på facebook her

Og de har altså rigtig mange lækre sager, udover et væld af smukke og skønne smykker.
Bl.a. produkter fra Kähler, Kaj Bojesen, Lyngby vaser og andre virkelig fine sager. Helt sikkert et besøg værd !!

Til december, afholder Luna Sølv og Guld et nyt arrangement, hvor der kommer flere forskellige designere (jeg mener det var 5), så vi kan se flere forskellige smykker, på samme dag, og tale med de forskellige designere. Da tror jeg da nok lige, jeg smutter en tur til Ry igen 😀

Kender ud smykkerne fra ByBiehl ?? Så vil jeg da gerne se, hvilke du bedst kan lide 😀 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Appeal4 // Popdot peonies