Appeal4 // Lady banks rose

Give Away // SkinStyle.dk

Jeg har fået fornøjelsen af, at lave en give away med de skønne ansigtsmasker fra Munkholm, i samarbejde med SkinStyle.dk.

Jeg spurgte på facebook, ind til, om der skulle være én vinder, der vandt 2 stk, – eller 2 vindere, der hver vandt 1 stk. Og I var ret enige ! SÅ der bliver 2 vindere denne gang.

Én vinder til masken med jordbær
Én vinder til masken med honning.

Jeg har – endnu – kun prøvet den med jordbær. Og min mand syntes jeg duftede af jordbær, da jeg kom i seng. Det var da skønt 😀

Jeg tog 2 tsk. af pulveret og blandede 1 tsk. vand i.. Jeg tænkte først – aaaarhh – mon der er nok ? Men det var der. Der var rigeligt. Og der er faktisk til en hel del gange tilbage. Nem at fordele i ansigtet, og har en behagelig duft. Den tørrer forholdsvis hurtigt op, og man bliver nærmest lerfarvet :p i ansigtet 😀 Den er bestemt ikke ubehagelig at have på.
Men den kan godt finde på at drysse lidt. Hvis man altså laver ansigter 😉 Det er måske også kun mig der gør sådan noget 🙂 Så bare lad være med det. Man kan også blande den op med Yoghurt, hvilket jeg ikke har prøvet, men tænker det giver en helt anderledes og cremet konsistens. Det skal jeg helt sikkert prøve næste gang.

Jordbær:
Masken virker dybderensende og opstrammende, den har en peelende effekt, og jordbærrene tilfører huden vitaminer og næring
Der er ingen parabener, konserveringsmidler eller hormonforstyrrende stoffer i. Den er ikke testet på dyr og kan bruges af alle hudtyper, pånær hud med acne. Der står, at den er 100 % duftfri, men der er jeg ikke helt enig. Men synes det er på den gode måde 😀
Den indeholder Kaolin, som er Kina ler, rosa ler og jordbær. Den koster lige p.t. 49 kr. og fåes lige her.

Honning:
Honning virker fugtbevarende, fjerner urenheder, blødgør og bekæmper bakterier. Det har et højt indhold af antioxidanter, enzymer, vitaminer og mineraler.
Den er 100 % fri for parabener, konserveringsmidler og hormonforstyrrende stoffer. Og den er ej heller testet på dyr. Denne maske, med honning, er til gengæld rigtig god til uren, tør og sensitiv hud.
Indeholder: Kina ler, honning, hvede, kalk, og stivelse fra soyabønner.
Du finder den til 49 kr. lige her

Lad masken sidde i ca. 15 min. (Undgå øjenområdet) og skyl ansigtet med lunkent vand. Huden føles super blød og lækker, men man har godt af, lige at bruge lidt creme efterfølgende 😀 Og selvom jeg gjorde det, ja – så duftede jeg altså af jordbær 😀

Bagefter, når der ikke er mere i glasset, kan det gemmes, og bruges til perler, hjemmelavede scrubs, øreringe, smykker, eller andet.

Nu er der så 2 af Jer, der kan vinde sådan et produkt 😀

Det i skal gøre for at være med er følgende 😀

Like SkinStyle.dk på Facebook – her
Like Krummes Krummelurer på Facebook – her
Følge med på Bloglovinher

Skrive en kommentar herunder med din mailadresse, så jeg ved du deltager, og kan få fat i dig, hvis du vinder.

Hvis ikke du kan vente på at se om du er en af de heldige, kan du finde produkterne fra Munkholm lige her 

De har f.eks. også duflys <3

Det er da nemt, ik’?

Konkurrencen slutter d. 1. November kl. 20.00.

Konkurrencen er sponsoreret af SkinStyle på den måde, at jeg har fået lov at udlodde 2 ansigtsmasker fra Munkholm.

43 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Appeal4 // Lady banks rose