Hov ! Jamen, er det ikke....

Models Own // Apple Pie og Blueberry Muffin

DanCosmetic.dk er den eneste forhandler af Models Own i Danmark.

For nyligt, købte jeg 3 lakker derfra, nemlig 2 fra Fruit Pastel serien – de dufter ! (Og en mere fra Diamond Luxe serien, som kommer i et indlæg for sig selv.)

Du kan finde lakkerne fra serien Fruit Pastel lige her. Der er 7 lakker i serien, og de er alle super fine.

Her er det Apple Pie – som dufter skønt og lidt sødt af æbler. Den skal have 3 tynde lag, eller 2 lidt tykkere lag for at dække. Den er nem at arbejde med, og lægger sig pænt på neglen. Flot lysegrøn pastelfarve.

Her er det Blueberry Muffin, som også er en super flot og sart pastelfarve. Helt lyseblå, grænsende til de lilla undertoner. Den dufter ikke helt så meget som Apple Pie, men har alligevel lidt sødt over sig. Igen 3 tynde, eller 2 tykkere lag, for at dække.

HUSK, at med koden CK1014, deltager DU i konkurrencen om 3 valgfrie Models Own lakker. Samtidig med, at du støtter mig som ambassadør for Models Own i Danmark, og mit samarbejde med DanCosmetic.

Mit samarbejde går ud på, at jeg laver swatches og tester nogle af de nye lakker, og spreder budskabet om Models Own, som du altså nu kan købe i Danmark – og kun hos DanCosmetic.

Til gengæld, får jeg indimellem tilsendt nogle nye produkter, som betyder flere swatches til Jer. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hov ! Jamen, er det ikke....