Wet n wild Lip balm stain // Cocopanda.

Gæsteblogger // Dig ?

Hey Peeps.. Jeg har længe tænkt, at bloggen er klar til en gæsteblogger – eller flere 😀

Så, har du en blog, og / eller kunne du tænke dig at skrive et indlæg på MIN blog, eller går du med en lille blogger gemt i maven, så kan det være det er nu du skal komme frit frem 😀

Min egen blogger-karriere, startede jo netop ud som gæsteblogger. Nemlig hos skønne Neglelir‘s Lisa 😀

Jeg havde nemlig længe gået og tænkt, og overvejet og tænkt igen. Men for mig var det en stor beslutning, at blive blogger ! Jeg ville rigtig gerne have en side der var min. En side hvor jeg kunne vise mine skønne lakker, og dele oplevelser og erfaringer. Men var der overhovedet nogen der gad læse med ? Havde jeg noget interessant at fortælle ? Gad man se mine produkter ? Jeg er jo ikke rig, og har råd til at købe nye og spændende produkter hele tiden, men hvad skulle jeg så fortælle ?

Og ved I hvad ? Jeg elsker det. Jeg elsker at skrive. At fortælle. At anmelde og teste produkter. Også dem jeg bare køber nede i Bilka. Jeg elsker også, når der er nogen der har lyst til at høre min mening om et produkt de har.

Og jeg blogger for min egen skyld ! Selvfølgelig er det langt sjovest, når I følger med, og det er allerrarest når I liker, kommenterer og deler. TAK. Fra hjertet.

Men nu vil jeg så høre DIG ? Har du lyst til at være med ? Har du noget på hjertet ? Dit indlæg skal helst omhandle noget af det samme, som jeg blogger om. Så skønhed, makeup, lækkerier, bøger, sko, lækkert tøj.. i den dur. Jeg vil gerne have billeder af det du vil fortælle om, og det skal være dine egne billeder, og dit eget produkt.

Er du frisk ? Så send mig en mail – krumme.rand@gmail.com. – og lad mig høre dine tanker og ideér.

Jeg vil tillade mig at vælge fra, hvis jeg ikke mener, det hører hjemme på min blog. 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wet n wild Lip balm stain // Cocopanda.