SKØNHED & MAKEUP

Rimmel //Provocalips

24. februar 2015
Har købt 3 Provocalips i Matas. 
Jeg er ok tilfreds – ihvertfald med denne røde jeg viser her. 
Det er Play With Fire, som er nederst – de andre to er I’ll Call You, og Kiss Me You Fool
Den er super lækker, cremet og skøn at have på. Den tørrer dog ud i løbet af dagen, og vil gerne sætte sig lidt i “kager”. Ihvertfald når jeg har været på arbejde, talt med mange osv. Men man kan rette lidt op på det, og komme nyt på, eller lige give den en tur med den klare – så går det igen. Og man skal altså tæt på, for at se at det “kager” lidt. Helt alm. tur i føtex (uden at møde en masse man skal tale med) – så er der ingen der vil lægge mærke til det 😉 
Play With Fire

Er der interesse for, at jeg viser det samme med de 2 andre læbestifter ? Do tell 😀

Relaterede Indlæg

2 Kommentarer

  • Svar Camilla 24. februar 2015 at 21:03

    Kunne godt tænke mig at se I'll Call You på (:

  • Skriv kommentar