Imperial // piCture pOlish

ZIZZI // Styling & Photo-shoot.


Jeg var – sammen med et hav af smukke kvinder – til et event hos Zizzi i Horsens i mandags. Det var skønt og billigt ( = gratis) at deltage, og man ville få et billede gratis. Man blev stylet med et sæt lækkert tøj, og fik lagt make-up. Derudover var der -20% hele dagen.
Håret stod man selv for. (Helt ærligt – så ville jeg hellere ha haft en til at sætte mit hår, og selv lagt make-up 😉 ) Bagefter var der en sød fotograf, der tog en ordentlig stak billeder (34!!), og man skulle så vælge ud til sidst, om man bare ville have det enkelte, som var gratis, eller man ville købe flere til 100 kr. stk… 
Det var faktisk det aller, aller sværeste. At vælge… Fotografen tilbød (ikke kun til mig) at man kunne få alle billederne på en cd, til 800 kr. Meeen jeg havde ikke lige 800 kr. der stod billeder på :O Desværre, for der var mange super lækre billeder. 
Nå. Men. Jeg besluttede at jeg måtte bruge 300 kr. på billeder – altså kunne jeg få 4 billeder med hjem.. Og så står man der ! Midt inde i centret, og kigger på en stor skærm (Som resten af centret også kunne kigge på… – forestil dig lige det… At alle kigger med…) og skulle vælge ud. Og jeg kan sagtens se nu, at jeg har valgt lidt forkert.. Bl.a. tog jeg, efter fotografens forslag, et sort hvidt.. Det var dumt… Og resten ligner lidt hinanden. Men jeg er nu ok tilfreds alligevel. 
Det var en super hyggelig time, og jeg ville ønske jeg havde haft råd til at købe tøjet også. Super lækker lys og let ærmeløs kjole her til forår og sommer – 399 kr. Cowboyjakken (har altid ønsket mig sådan én), 699 kr. og gamacher 199. Skoene er mine egne elskede Lola’er 😉 Derudover fik jeg en super fin halskæde på også – til 199. (Den overvejer jeg kraftigt at købe… SÅÅÅ fin.)
Selve billederne får I selvfølgelig også – men da denne post er ret foto-tung i forvejen, kommer den om et par dage 😀 
Tusind tak til Zizzi i Bytorv Horsens, og Linette og Rikke, for dejlig underholdning 😀 Jeg er helt sikkert klar en anden gang. 

^^ Zizzi Bytorv Horsens.

 ^^ Her hænger “min” nye halskæde 😉 De har rigtig mange, virkelig lækre smykker i Zizzi.

^^ Fotografens “spot” og pigen der lagde make-up.

^^ Linette og Rikke foreslog hvilket tøj, de synes kunne være pænt. Og vælger lige præcis de rigtige størrelser i første hug <3

 
^^^Sorry !!! Før make-up – og fjernelse af mine dobbelthager ;p

^^ Her er det Rikke, der bliver guidet af fotografen. Det var han super god til. At fortælle hele tiden, (og vise) hvad han gerne ville have os til at gøre.

^^ Så mange nye og lækre sager altså..

^^ Mums.. Tror I mig, hvis jeg siger, at jeg kun tog et glas vand ??

Det der billede igå… ^^^ Har jeg SÅ meget fortrudt, at jeg ikke valgte… Æv altså..

3 kommentarer

 • […] Billederne fra mit fotoshoot i Zizzi Bytorv Horsens, sidste mandag.  Du kan læse om besøget HER. Her kan du se hvilke billeder jeg valgte. Og jeg skulle nok have valgt anderledes.. Det er SÅ […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De kommer lige om snart 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super gengivelse af dagen. Jeg havde det præcis som dig, det at skulle vælge billeder var det allersværeste og havde jeg haft pengene havde jeg også købt alle billederne.
  Det var en fed oplevelse og jeg er helt sikkert klar igen en anden gang. Glæder mig til at se billederne af dig ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Imperial // piCture pOlish