Fælles Fredag // Påske 2015

Trreat by goodiebox // Fødselsdags Give Away 8

Bloggen fylder 2.

Yay.

I den forbindelse har jeg teamet op med nogle firmaer, som synes I skal forkæles, fordi det er bloggens fødselsdag 😀 Det kommer til at vare en hel uge, da der er mange der gerne vil være med. The more the marrier 😀 I think.

Trreat by Goodiebox er en skøn idé 😀 Det er lidt ligesom at købe en blomst til værtindegave – bare med skønheds lækkerier istedet for. What’s not to like ? Goodiebox vil sponsorere en box til en af mine heldige følgere. I princippet er der frit valg mellem boxene, men da jeg har 2 som jeg synes er lækrest 😉 Har jeg valgt at I kan vinde enten The Trreat Escape, eller Handbag Essentials. 


Hvilken vil du helst vinde ?


Alt du skal gøre, for at være med i konkurrencen, er:
Følg bloggen på bloglovin her
Smid et like på Facebook her.
Like Goodiebox på Facebook her.

Smid en kommentar her under, med din mailadresse, og fortæl hvilken box du helst vil vinde. That’s it. 😀

Konkurrencen slutter d. 1. April kl. 20.00, hvorefter jeg trækker en vinder hurtigst muligt.

Konkurrencen er sponsoreret på den måde, at jeg har fået lov at udlove en box.

52 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fælles Fredag // Påske 2015