Trreat by goodiebox // Fødselsdags Give Away 8

YniQ // Fødselsdags Give Away 9.

Bloggen fylder 2.

Yay.

I den forbindelse har jeg teamet op med nogle firmaer, som synes I skal forkæles, fordi det er bloggens fødselsdag 😀 Det kommer til at vare en hel uge, da der er mange der gerne vil være med. The more the marrier 😀 I think.

Vi slutter ugens gaveregn med noget, som vi ikke kan undvære.

I dag, kan du nemlig være heldig at vinde denne kæmpe stak, som YniQ.dk har sponsoreret. Det er 3 x vatrondeller (som jeg ikke kan leve uden), Cosmetic Sticks, Organic Strong Sticks, Organic Pads med eye make-up remover, og Organic Eye Make-up remover Sticks.

Ville det ikke være toplækkert at vinde ?? Det synes jeg ihvertfald, Jeg har intil nu, kun prøvet vatrondellerne og Cosmetic sticks. Og dem er jeg ovenud tilfreds med – Faktisk så tror jeg ikke jeg kan leve uden. De fnuldrer ikke, og er helt perfekte til at fjerne neglelak med.

Alt du skal gøre, for at være med i konkurrencen, er:
Følg bloggen på bloglovin her
Smid et like på Facebook her.
Like YniQ på Facebook her.

Smid en kommentar her under med din mailadresse, så jeg ved du deltager 😀 That’s it.

Konkurrencen slutter d. 1. April kl. 20.00, hvorefter jeg trækker en vinder hurtigst muligt.Konkurrencen er sponsoreret på den måde, at jeg har fået lov at udlodde dette sæt. 

45 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Trreat by goodiebox // Fødselsdags Give Away 8