YniQ // Fødselsdags Give Away 9.

Love Legs // Fødselsdags Give Away 10.

Nu troede du nok lige, at det var slut med de Give Away’s der, hva’ ?

Men, jeg blev forleden kontaktet af ejeren af firmaet Love Legs. Han spurgte om jeg kunne tænke mig at prøve et par af deres strømpebukser – og jeg kunne få to tilsendt – så jeg kunne forære et par til en heldig læser. SÅ – jeg har valgt at smide en konkurrence mere i fødselsdags-puljen. Er I ikke bare heldige ?

Alle strømpebukserne på LoveLegs.dk, er onezize – som svarer til s-xl. Der er kun en slags, så du kan ikke vælge mellem blonder, stjerner eller andre finurligheder. Sorte strømper – den stilrene, klassiske slags i 18 Denier, og altså nogle af dem, som har en flot sort farve, men alligevel er en anelse gennemsigtige. Går super godt til både pæne kjoler og stiletter, og også til lidt rå kjoler eller nederdele og sneakers. Nogle bruger dem faktisk også til et par shorts her i foråret. Priserne er gode, og du får rabat, hvis du køber en ordentlig stak på én gang.

# 2 par for 79 kr – eller f.eks. 10 par for 299.
#Leveringen er gratis ! (Dét er jeg vild med – elsker gratis fragt.)
#Leveringen er lynhurtig, og du har dem dagen efter du har bestilt.

Nu kan en heldig læser altså rende af med sådan et par.

Alt du skal gøre, for at være med i konkurrencen er følgende.

Følg bloggen på Bloglovin her
Smid et like på Facebook her
Følg Love Legs på Facebook her.

OG

Smid en kommentar herunder, med din mailadresse, så jeg kan kontakte dig, hvis du er den heldige vinder.

Konkurrencen slutter d. 1. April kl. 20.00, hvorefter jeg hurtigst muligt finder en heldig vinder.

Konkurrencen er sponsoreret på den måde, at jeg har fået strømpebukser tilsendt. 

21 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

YniQ // Fødselsdags Give Away 9.