Goodiebox // Maj 2015

Fælles Fredag // Genskab en YouTube tutorial

Denne gang skal vi genskabe en YouTube tutorial. Så jeg skrev simpelthen “nailart tutorial”på YouTube, og én af de første der kom frem var fra My Simple Little Pleasures og en mani, som jeg faktisk har lavet en gang før – dog med helt andre farver. Det er en reverse gradient.

Lakkerne jeg har brugt, er

OPI – Viking In A Vinter Vonderland
OPI – Lost My Bikini In Molokini.
Ciaté – Snow Virgin.

Og Nej ! Jeg kan godt se, at det ikke ligner hendes. Hun er virkelig dygtig, og har lavet rigtig mange videoer.

Først, har jeg lagt et lag hvidt, som base. Herefter har jeg lavet en helt alm. gradient med de tre farver, den mørkeste (Viking in A Vinter Vonderland) har jeg her lagt ned mod neglebåndet, og den hvide oppe ved den frie kant.

Da det var tørt, fik det et lag Seche Vite, og lidt mere tørretid. Herefter har jeg lagt stripingtape på alle neglene – 3 på hver. OG – så laver jeg en omvendt gradient – denne gang, den hvide ned mod neglebåndet, og den mørkeste ud mod den frie kant. Thats it. I mit link øverst, er der faktisk en how to 😉

Kig forbi de andre FF-piger, og se hvad de har genskabt.

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Goodiebox // Maj 2015