DIVERSE INDLÆG

Krummeskrummelurer.dk // Eget domæne

4. august 2015

Yes ! Så er jeg endelig på eget domæne.

str. 765

Det betyder en lille forandring for dig, hvis du er vant til at søge efter mig på blogspot.dk. Nu skal du nemlig bare skrive krummeskrummelurer.dk – og så kommer du direkte herind 😀 Er det ikke smart ? Det synes jeg.

Jeg (og ja, jeg får også hjælp af Mia 😉 ) er igang med at opbygge siden, så der vil nok komme forandringer med tiden, men jeg håber I følger med alligevel 😀

Derudover har jeg joinet ind på bloggerspoint.dk. Det betyder, at jeg får bloggen vist flere forskellige steder bl.a. Det har andre betydninger for mig også, men det er ikke sikkert, det er noget I vil mærke.

Jeg håber I tager godt imod den “nye” blog – eller ihvertfald det ændrede udseende 😀 Indholdet vil være præcis som det plejer.

Kram C.

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar