FNUG // Psychedelic

Krummeskrummelurer.dk // Eget domæne

Yes ! Så er jeg endelig på eget domæne.

str. 765

Det betyder en lille forandring for dig, hvis du er vant til at søge efter mig på blogspot.dk. Nu skal du nemlig bare skrive krummeskrummelurer.dk – og så kommer du direkte herind 😀 Er det ikke smart ? Det synes jeg.

Jeg (og ja, jeg får også hjælp af Mia 😉 ) er igang med at opbygge siden, så der vil nok komme forandringer med tiden, men jeg håber I følger med alligevel 😀

Derudover har jeg joinet ind på bloggerspoint.dk. Det betyder, at jeg får bloggen vist flere forskellige steder bl.a. Det har andre betydninger for mig også, men det er ikke sikkert, det er noget I vil mærke.

Jeg håber I tager godt imod den “nye” blog – eller ihvertfald det ændrede udseende 😀 Indholdet vil være præcis som det plejer.

Kram C.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FNUG // Psychedelic