Fælles Fredag // Regnbue

Tami Nail Polish // Luxbeauty.dk

Tami Nail Polish er fra Luxbeauty.dk

3 smukke lakker er der, og du sparer lige nu 10 % – normalprisen er 99 kr. pr. stk.

Den første lak her, er Gleneagles Glamour. Smuk lyserød/lavendel, holografisk lak, der har masser af microglitter i alle regnbuens farver. Super smuk, og changerende. Både indenfor og ude i solen.  Her har den fået 2 gode lag, man kan også vælge 3 tynde lag. Jeg har brugt topcoat, da jeg synes lakken er temmelig ru i det. Og det er den stadig lidt, efter kun et enkelt lag, så hvis du ønsker en helt glat overflade, skal du bruge 2 lag topcoat.
2 3 45

Lady of Lomond Smuk blå / petroleumsfarvet holografisk lak, med rød, mørkeblå, grøn, guld og sølv microglitter. Så smuk og med masser af spræl. Her har den fået 3 lag, og et lag topcoat. Og det samme gælder for denne, at hvis du ønsker din neglelak helt glat i overfladen, skal du bruge to lag topcoat. 1 2 34

Skibo Sunset. Her er bare 2 lag og topcoat, og den dækker ret godt, allerede i det første lag. Smuk, smuk, smuk, mørk pink holografisk lak. Den er ikke nem at beskrive – den skal opleves. Du vil ikke fortryde dit køb. Åh I lovet it. 1 2 3 4 5

Det er de 3 farver fra Tami Nail Polish, og du kan selvfølgelig købe dem enkeltvis på Luxbeauty.dk – bare tryk på navnet over hver enkelt lak, og du kommer direkte derind. Men hvis du vil sikre dig dem alle 3, kan du købe en sampak, og spare lidt penge der. Her får du dem alle 3 for kun 237,60 – og sparer 20 %

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fælles Fredag // Regnbue