F.U.N // Precious

F.U.N // Secret (H)

De der F.U.N. lakker har jeg kigget efter, og savlet over i rigtig lang tid.. De har dem hos Minta.dk, hvilket er det eneste sted her i Danmark, du kan købe dem. Jeg har købt 6 fine lakker med masser af glimmer, glitter og holo i.

Jeg ville have lavet et fælles indlæg med alle 6, men der er simpelthen så mange billeder, at I ville blive kvalt. Jeg kommer med en samlet update, når I har set dem alle 😀

Secret (H) kan købes her til blot 104 kr.

Der er faktisk 2 lakker der hedder Secret. Super smukke begge 2, og alligevel så forskellige. Jeg købte begge 2, for at kunne sammenligne, og vise Jer billeder af dem begge – også sammen. Så kan I se om I “behøver” begge, eller kan nøjes med den ene. 🙂 Den ene er bare helt almindelig smuk, og med glimmer, glitter og holografisk. Den anden, der hedder (H) til sidst, er så med endnu mere holo i. Og jeg tænkte godt nok, at de var temmelig ens, da jeg modtog dem, så jeg var lidt spændt på at se når de var i action. Se med og bedøm selv. 🙂

Jeg viser her først Secret (Holografisk).

(Den alm. Secret kan I se her, hvor jeg har swatchet den. Eller købe her, når den lander hos Minta.dk igen)

1 2 355

Den kræver dog næsten 5 lag, for fuld dækning, hvis man ikke har en mørk lak under den. Men den er virkelig smuk…

Secret: Her er lagt en sort base, og så secret ovenpå. Denne har jeg ikke prøvet uden base.

2

Sammenligning:

Der er Secret (H) på pegefinger og ringefinger, og Secret på lillefinger og langemand. Her er de begge lagt uden base under, for at I bedst kan se forskellen, og de har begge fået 4 lag. Og jeg må indrømme, at der er noget mere forskel når de kommer på neglene, end der er når man ser dem i flasken. Så ! Kan man nøjes med den ene ? Nej.. ikke rigtigt, vel ??

1 2

Hvad tænker du ? Skal du eje den ene – den anden – dem begge – eller ingen ?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

F.U.N // Precious