Depend // Bohemian Chic

Color Club // Luxbeauty.dk

Måske har du allerede set et enkelt billede, eller 2 af disse smukke, smukke lakker ? Jeg har nemlig allerede flashet dem på Instagram, jeg kunne slet ikke lade være. Her kan du lige se billeder af min kæmpe nailmail.. 🙂 – Og ja, der ligger 2 af den grønne 🙂 Den ene bliver til en give away til JER.

nailmail

Og faktisk – vil jeg anbefale 😉 at følge mig der også, der kommer nemlig ofte nyheder lidt før, end de lander på bloggen. Såeh 😉Bare lige hvis du har lyst – kan du klikke her – eller trykke på Instagram ikonet her på bloggen.

Du får alle 6 hololakker i et enkelt indlæg, selvom de ikke hører til samme kollektion. De kan alle købes her hos Luxbeauty.dk, som har et ret pænt udvalg af de skønne Color Club lakker – du finder dem alle sammen her..

Du kommer direkte til de viste lakker, hvis du klikker på navnet. Nogle af dem er dog kun til forudbestilling, men tjek dem ud, prisen er altså slet ikke så pebret som man går og tror.

Alle de lakker jeg har prøvet her, har været gode at arbejde med. De er lidt til den tynde side, så der kommer en del på penslen, men man får hurtigt lige lært hvordan det er nemmest. De tørrer ret hurtigt, sikkert pga. den tyndere konsistens. Disse har alle fået 2 lag, og ingen topcoat.

Her er det først Harp On It ! Sølv holo med et blåligt skær. Og lidt mere blålig end Just my luck.1. med navn og logo2 med navn og logo.

Just My Luck. Også sølv men med lidt lilla skær.

Just my luck 1 med navn og logoJust my luck 2 med navn og logo


 

SAMMENLIGNING af Harp on It og Just My Luck. 

PicMonkey Collage 765 sammenligning harp on it just my luck lille

2 HELT FORSKELLIGE LAKKER. Det kan vi vel godt blive enige om ? 🙂


Crystal Baller. Smuk lyseblå holo.

1 Med navn og logo 2 med navn og logo

Jeg har jo en rigtig skøn blå Color Club, som i flere år, har været min favorit. Og jeg måtte altså lige se forskellen på den og min nye blå. Så her er Crystal Baller og Over The MoonOg jeg er glad for at kunne informere Jer om, AT… De er på ingen måde ens. Så bare – BUY all the polish. 🙂

PicMonkey Collage 1

What’s Your Sign ? Sølv holo med lyserødt skær, og en smule lysere end de 2 andre. whats your sign med logo og navnwhats your sign 2 med logo og navn

Sidewalk Psychic. Kobberfarvet holo.sidewalk psy. 1 med navn og logo sidewalk psy. 2 med navn og logo

De her lakker, er bare dem jeg lige valgte sidste torsdag nat :p og der er mange flere lakker hvor de kommer fra, også mange flere holoer, som jeg godt gad at eje.. Lad os nu se, der er snart lagersalg i Odense, hvor Appeal4 og Luxbeauty, er gået sammen, så jeg triller måske en lille tur derover. Ses vi ? Det er d. 3. oktober.

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Depend // Bohemian Chic