Fælles Fredag // Kæledyr

Goodiebox // September 2015

Skøn efterårsbox fra Goodiebox.dk

1

2

Lord & Berry Crayon Lipstick, extraMatte. Farven Kiss. Vejl. udsalgspris 150 kr.

God at arbejde med, lægger sig pænt på læberne, og føles blød og behagelig. Desværre er min farve overhovedet ikke god til mig, da den er alt for orange. Nogle af de andre piger har fået en flot rød farve, men sådan er det jo bare nogle gange, de må mene, at den orange er bedst til mig. MEN jeg skal nu alligevel have prøvet igen, en dag hvor jeg har “fuldkrigsmaling” på. Så lige p.t. kan jeg heller ikke udtale mig om holdbarheden.

Gilda Cosmetic, Revitalizing Mask. Vejl. udsalgspris 285 kr.

Svensk mærke, der skulle være selv Hollywood værdig. Fugtgivende og velegnet til følsom hud. Kom et jævnt lag på ren hud, og lad det sidde i 10-15 min. Fjernes igen med lunkent vand. “Get Your Glow On”. Jeg må sige, at den er super skøn at bruge. Min hud havde simpelthen slugt det hele, men jeg skyllede dog alligevel ansigtet. Dufter ikke af noget særligt, ej heller ubehageligt 😉 Kan virkelig mærke, at huden er blevet blød og lækker.

Inca Oil Pandora Oil .100 ml. Vejl. udsalgspris 299 kr. Her er 10 ml.

Altid lækkert med nye produkter man ikke har hørt om før, og det har jeg ikke med denne Inca Oil. Dufter helt vildt skønt, og jeg glæder mig til at komme den i mine tørre spidser (i håret..) Den kan bruges af alle hårtyper. Den er ikke fedtende, og den har anti-frizz kontrol, så den efterlader håret smukt, blankt og velplejet. Brug blot et par dråber i dine hårspidser. Kan også sagtens bruges til kroppen, hvis du har fået for meget på fingrene. Den er super behagelig at bruge, og fedter slet ikke på samme måde som min orofluido olie gør. Virkelig lækker i håret, og håret virker ikke fedtet. Der tror jeg nok lige, at jeg fik mig et nyt yndlingsprodukt. Tjek.

Teeez Cosmetics Easy On The Eyes Eyepencil. I farven Black Deluxe- Vejl. udsalgspris 139 kr.

Jeg synes, at en smuk mørk streg i vippekanten fuldender et makeuplook på smukkeste vis, det kan forandre din makeup på et øjeblik, og gå fra dagsmakeup med kun mascara, til aftenlook med en lille streg. Den er nem at arbejde med denne her, dog synes jeg bedre om farver der er lidt lysere, end helt sort. Jeg synes det giver mig et lidt “hårdt” udtryk ? Men man kan sagtens tone den lidt ud, så den bliver lidt “blødere”. Den kan bruges til smokey eyes, eller helt plain. Der er uendelige muligheder.

Goodiebox Eye Lash Curler. Vejl. udsalgspris 49 kr.

En god eyelash curler er guld værd, og jeg bruger min hver dag. Dog har jeg lige købt en ny, så denne her, vil jeg forære væk til en der mangler 😀 Jeg synes vipperne får det sidste touch, hvis man lige husker at bukke dem, før man kommer mascara på. Det gør, at dine vipper ikke bare stritter lige ud i luften, men får en flot bue på.
3

Skulle du have fået lyst til at modtage en månedlig box ? Kan du læse meget mere lige HER, på Goodiebox hjemmeside. HER kan du læse om – og se – tidligere boxe. HER kan du tilmelde dig.

Boxen koster 159 kr. incl. levering. I denne måneds box, overstiger prisen med mange, mange penge. Men man skal selvfølgelig have lyst til at prøve nye produkter, og produkter man måske ikke selv ville vælge at gå ud og købe. MEN, det kunne jo også være, at dit nye yndlingsprodukt kommer i boxen, og at du lærer en masse nye mærker at kende. Dét har jeg i hvertfald gjort.

Boxen er modtaget til anmeldelse/test. Men du får altid min helt ærlige mening. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fælles Fredag // Kæledyr