NEGLELAK & DESIGNS

Sally Hansen // Swatches

13. oktober 2015

Jeg har 4 lakker fra Sally Hansen jeg vil vise jer i dag. Sally Hansen kan du, som altid, finde i Matas, og på Matas.dk

Sally Hansen Complete Salon Manicure har det hele i én flaske. Der er underlak, farve, overlak, vækstpleje, flot gelé glans, og stor modstand overfor afskalning. I denne omgang har jeg ikke testet holdbarhed – kun farvetestet dem. Jeg har valgt at lægge toplak på alle lakkerne, fordi jeg gerne vil have de tørrer super hurtigt, så jeg kan tage billeder af dem. Men du behøver ikke topcoat, da det altså er i lakken i forvejen.

De er alle fuldt dækkende i 2 lag, og virkelig godt pigmenterede. Derudover har de en rigtig lækker pensel, der er bred og lige, og som næsten passer til mine negle, og jeg næsten kan nøjes med et enkelt strøg.

Hvis du trykker på lakkens navn, kommer du direkte til lakken hos Matas.dk. 

Lady T  En nyhed fra Sally Hansen, og en smuk sølvfarvet metallisk lak, der dækker super fint allerede i første lag, men her er altså 2. Vil være en god julelak, og jeg vil helt sikkert bruge den til noget nailart.1 2Midnight Affair. Er også en nyhed. Ligner mest billede 2. Helt mørk denimblå, og også en smuk klassiker her til efterår og vinter.1 2Scarlet FeverBærfarvet. Dyb mørk rød. Lidt blomme. Den er svær at beskrive, men super smuk er den, og vil blive en af dem der vender tilbage til mine negle her i de kommende mørke måneder. 1 2Mauve Along  er en smuk nude efterårslak. 2 lag har den fået, men allerede i det første lag er den rimeligt dækkende.

Den er lidt Café Latte farvet, faktisk. Super smuk, og en af de få nude lakker jeg har prøvet, som faktisk klæder mig rimelig godt.32

Lakkerne er modtaget til test/anmeldelse, men det er altid min helt ærlige mening du får her.

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar